![]() |
Adam Gitmeli Kadın Bitmeliydi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adam Gitmeli Kadın BitmeliydiAdam Gitmeli Kadın Bitmeliydi kaçıncı sınıfta öğrenmiştim bir insanın gözlerinde ki acıyı okumayı? ve kaç tane diplomam vardı beni aldattığına dair? yokluğun ölüm sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ve bıraktığın acılar her gün yediğim yemek oldu üç öğün ![]() ![]() parmak uçlarından tanırdım seni ![]() ![]() ama tek bir delil yok gidişine dair ![]() ![]() gözlerim kapalı sevmişim seni sevgili ![]() ![]() hiç görmemişim ![]() ![]() sahi sol yanındaki boşluk ne işe yarıyor? yoksa bir yüreğin bile yok muydu senin? yazık! adımdan iyi bilirken seni, bu acıyla adımı unutturacak kadar çok sevdim ben seni ![]() ![]() tek celsede boşadık bu aşkı üzerimizden ![]() ![]() yaz kızım; kadın ve adam ![]() ![]() Dilsiz bir aşkın iki kör gözüydü onlar ![]() ![]() Aşkı duyamadılar ![]() ![]() birbirlerine çarptılar ![]() ![]() Sağır bir ayrılık kaldı geriye ![]() ![]() Belki ikisi de gitme dedi ama seslerini duyuramadılar ![]() ![]() Adam gitmeli ![]() ![]() ![]() ![]() Adam gitti ![]() ![]() kadın kaldı bitemedi ![]() ![]() işte o gün ilan edildi ![]() ![]() aşk bitti ![]() ![]() adam gitti ![]() ![]() ayrılık yeni doğan bir bebekti ![]() ![]() kadın onu aşksız büyüttü belki ama bırakamazdı ![]() ![]() annesiydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|