![]() |
Vedasız Gittim Bağışla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vedasız Gittim BağışlaEy sevgili, ![]() ![]() ![]() Vefasız deme ![]() ![]() ![]() Tüm çareler tükenmişti Vedasız gittim, bağışla Attım kendimi Aşk yüklü acılara Ümitsiz sancılara Yine de tüm çılgınlıklar Ram etti beni yabancılara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey sevgili, ![]() ![]() ![]() Dudaklarımdan Hasret dolu ve en acılı Buselerin dağladığı yeri Gözyaşlarıyla yıkamaya gittim Vefasız deme ![]() ![]() ![]() Vedasız gittim, bağışla! ![]() ![]() ![]() Ey sevgili, ![]() ![]() ![]() Sabahın ilk ışıkları gibi Dışarı vurmaktaydı sırrımız Gece rengine bürünmüş Yaşamın eteğinde Kahrediyordu sabrımız Vefasız deme ![]() ![]() ![]() Vedasız gittim, bağışla! ![]() ![]() ![]() Ey sevgili, ![]() ![]() ![]() Kaçtım, ağlayan gözlerden Kaçtım, parlayan sözlerden Kaçtım, hicranın nazarından Kaçtım, vicdanımın azarından Vefasız deme ![]() ![]() ![]() Vedasız gittim, bağışla! ![]() ![]() ![]() Ey sevgili, ![]() ![]() ![]() Şimdi kendi ateşinle yan Bir daha bende kıvılcım arama Taş bastım bağrıma Başka merhem de arama Vefasız deme ![]() ![]() ![]() Vedasız gittim, bağışla! ![]() ![]() ![]() Ey sevgili, ![]() ![]() ![]() Ruhumda kopan fırtınaların Dalgalarından dolayı bihaberim Düşmüşüm, sükûtun sancılı kucağına Ağladım, pişman oldum Gördüm ve anladım Ben layık değilim sana Ben layık değilim aşkına Dönsem de şaşkına Vefasız deme ![]() ![]() ![]() Vedasız gittim, bağışla! ![]() ![]() ![]() Vefasız deme ![]() ![]() ![]() Vedasız gittim, bağışla! ![]() ![]() ![]() Vedasız gittim, bağışla! ![]() ![]() ![]() Bağışla! |
![]() |
![]() |
|