![]() |
Senin Beni S E V E B İ L M E İhtimalini Sevdim .... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senin Beni S E V E B İ L M E İhtimalini Sevdim ....![]() A S K tanda öteydi sana besledigim duygular ![]() ![]() ![]() Sanki R A B B I M D E N bana verilen bir hediyeydin ![]() ![]() ![]() Ucurumun kenarindan atlamaya ramak kala girdin H A Y A T I M A eski benden eser kalmamisti yeniden gülebiliyordum yeniden sevmenin / sevilmenin essiz büyüsüne K A P I L I Y O R D U M Arkadasca baslamisti bizimkisizde Masumca Günahsiz Acisiz Kedersiz Gün be gün baglaniyorduk birbirimize Sana besledigim D U Y G U L A R I gizleyemiyordum artik ![]() ![]() ![]() Ve S E N bunun farkindaydin Artik K A N K A M sözleride kalkmisdi ortadan Artik N A S I P K I S M E T sözcükleri dolaniyordu dilimizde ![]() ![]() ![]() Arkadasligimizin mezari coktan kazilmis coktan C E N A Z E namazi kilinmisti ![]() ![]() ![]() Gecemdin / Gündüzümdün Nefes alamiyorduk artik Ne sen B E N S IZ nede ben S E N S I Z olamiyorduk Senin beni S E V E B I L M E ihtimalini seviyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Bir umuttu icimdeki ya oda beni seviyorsa ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yavas yavas hissediyordum her güzel masalin bir sonu vardir ya bizim M A S A L I M I Z DA sona eriyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Farkina varmadan K I S K A N I Y O R D U M seni sende rahatsiz oluyordun o anda anlamam lazimdi aslinda sen beni S E V M I Y O R S U N ve her gün bir kat daha fazla aci cekmeye basladim Sana Y A L V A R D I M adeta beni sevmedigini beni istemedigini söylemeni bekledim ![]() ![]() ![]() V e sen tepkisiz kaldin ![]() ![]() ![]() bu bir kez daha ümitlendirdi beni ![]() ![]() ![]() Ama sanki degisiyordu hersey telefon görüsmeleri azaliyordu konusmalar azaliyordu ![]() ![]() ![]() Ikimizde S E S S I Z L I G E bürünüyorduk adeta ![]() ![]() ![]() V e beklenen o gün geldi Beni S E V M E D I G I NI acimasizca söyledin Kullanilmis bir mendilden farkim yoktu P E K I ? nedendi bana yasattiklarin neden söylendi o güzel sözler neden hayatima girdigin andan itibaren demedin ![]() ![]() ![]() nedendi ümit verilen sözler N E D E N ? R Ü Y A olmali diyordum ![]() ![]() ![]() Bir cirpida ellerimden K A Y B O L D U O Y O K A R T I K baska ellerde baska kalplerde sürdürüyor varligini Simdi Soruyosunuzdur Ya S E N ? Y A S A M I Y O R U M nefes aliyorum ama kendimde degilim U N U T A M I Y O R U M ama unutmak icin dua ediyorum ve hala onun Beni S E V E B I L M E ihtimalini seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|