![]() |
Geri Dön Özledim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geri Dön ÖzledimHatırlar mısın sana hep kanatsız meleğim derdim ![]() Hiç kanatlanma, uçup beni yalnız bırakma diye tatlı tebessümle yakınırdım sana ![]() ![]() Şimdi yoksun ![]() Yalnız bıraktın! ![]() ![]() Nerdesin meleğim ![]() ![]() ![]() Özledim desem farkeder mi bilmem ama Çok özledim kanatsız meleğim ![]() Hiç mi hatırı kalmadı anıların, hiç mi sevda yaşanmadı bu aşkta, yokluğuna mı terk edeceksin bendeki seni? Herşey bir rüya mıydı? Giderken bu son demiştin Dönmeyeceksin biliyorum ![]() ![]() ![]() Ama seni hala çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Ah bir bilsen ne kadar özledim dizlerimde yatmanı, saçlarını okşamayı, onları doya doya koklamayı ![]() ![]() ![]() Ellerinde kaybolmayı ![]() Şimdi heryer boş herşey anlamasız ![]() Yokluğunla yenme ne olur beni ![]() Ayrılığınla ölçüp sabrımı, gösterme bana sensiz yaşamayı ![]() Tekrar gözlerime gül, gözlerinde göreyim kendimi ![]() Hiç kolay değil kanatsız meleğim ![]() Hala içimde özlemin hala kocaman yangının var ![]() ![]() Biliyorum çok zor ama! ![]() ![]() Sesimi duyarsan cevap ver Seni çok seviyorum ![]() ![]() Sen gideli hala bir yanım çekingen, hala utangacım Özlemin hiç çekilmiyor meleğim sanırım bu en büyük zaafım ![]() ![]() Giderken Sezen söylüyordu ya geri dön Ben hala aynı şarkı aynı nakarattayım ![]() ![]() Kapım ardına kadar açık, masada yine mor menekşeler, üstümde hala aynı gömlek seversin diye hep böyleyim ![]() Hatırlar mısın bütün ladesleri hep sen kazanırdın ![]() Seni seviyorum deyip boynuma sarılır, aşkını aldım diye kaybettirirdin bana!! Mutluluğumuz için hep kaybettim ![]() Yine de aklımda Ve sen kazandın kanatsız meleğim Asıl şimdi kaybettim bu ladesi Hala aklımda ama yine yenildim ![]() Sana kalbimi veriyorum Ben yine seni düşünüp Her yıldızla seni anıyorum ![]() ![]() Geri dön desem farkeder mi bilmem ama Ne olur geri dön meleğim ![]() ![]() ![]() Ben hala bıraktığın yerde bir başımayım ![]() Eskisinden daha yarım daha dağınığım Biliyorum bu son demiştin Gelmeyeceksin biliyorum Ama seni hala çok seviyor Gözlerim yollarda gelmeni bekliyorum ![]() ![]() ![]() Yüreğinde hala bensizliğin sesi varsa Haykırarak söylüyorum Seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|