![]() |
Turkcell Neden Mustafa Filmine Sponsor Olmadı? |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Turkcell Neden Mustafa Filmine Sponsor Olmadı?Bu yıl, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 70’inci ölüm yıldönümü ![]() ![]() ![]() ![]() Can Dündar’ın ‘Mustafa’ filmi işte böyle bir boşluktan çıktı ![]() ![]() Dündar, “Mustafa” projesine start verdiğinde filmine sponsor arayışına girdi ![]() Turkcell, sponsorluk teklifine olumlu yanıt verdi ![]() ![]() ![]() Ancak film bittikten sonra ilginç bir gelişme yaşandı ![]() Turkcell’in CEO’su Süreyya Ciliv, filmin bir kopyasını istedi ![]() “Sponsoru olduğumuz filmi izlemek istiyoruz ![]() ![]() Filmin bir kopyası Turkcell’e gönderildi ![]() ![]() Filmi izlendikten sonra ani bir kararla Turkcell filme sponsor olmaktan vazgeçti ![]() Can Dündar’a sponsorluktan çekilme nedenine dair herhangi bir açıklama yapılmadı ![]() Ancak Turkcell yönetiminde filmi izledikten sonra ortaya çıkan ve sponsorluktan da geri adım atılmasına neden olan görüş şuydu: “Bizim Turkcell olarak toplumun her kesiminden müşterimiz var ![]() ![]() İnsanın inanası gelmiyor ama ne yazık ki Turkcell ve Mustafa filminin yöneticileri arasında iplerin kopmasına, Turkcell yönetiminde ortaya çıkan bu görüş neden oldu ![]() Filmin senaristi ve yönetmeni de olan Can Dündar, Turkcell’in son saniye golü ile zor duruma düşmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() Yarın vizyona girecek Mustafa filmini görmek için, umuyorum ki milyonlarca Türk izleyici sinema salonlarına koşacak ve yine umuyorum ki Mustafa filmi, Sabancı Hloding’in katkıları ile bir Recep İvedik’ten daha fazla seyirci toplayacak ![]()
|