![]() |
Seni Kendimi Sever Gibi Sevdim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Kendimi Sever Gibi Sevdim...Seni Kendimi Sever Gibi Sevdim ![]() ![]() ![]() Gecenin Bilmem Kaçıncı Dilimi ![]() ![]() Dışarıda İçine Çektiğinde Adeta Çiğerleri Donduracak Bir Soğuk ![]() ![]() Ve Ben Uykusu Kaçmış Kelimelerimi Bir Arada Tutmanın Teleşındayım ![]() ![]() Gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Yalniz Senin Gözlerini Yildiz Bildim ![]() ![]() ![]() Herkes Altinda Sarhoş Olacaği Yildizlari Araken ![]() ![]() ![]() Ben Senin Görmediğim Gözlerinde Bitirdim İçki Kadehlerini ![]() ![]() ![]() Herşey Siyah-Beyazken ![]() ![]() ![]() Ben Mavi Bir Düşte Gizlendim ![]() ![]() ![]() Konuk Oldum Uykularina ![]() ![]() ![]() Gördüğüm Her Rüyanin İçindeydin ![]() ![]() ![]() Gördüğün Deniz Miydi ![]() ![]() ![]() Ben O Denizin Martisiydim ![]() ![]() ![]() Bir Ormanda Mi Yürüyordun ![]() ![]() ![]() En Ulu Ağaciydim ![]() ![]() ![]() Sonsuz Hasret Ateşiydim Ben Her Gece Kapinda Yanan ![]() ![]() ![]() Sen Bile Söndüremezdin Beni ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolaydi Sevmeler Ben İmkansizi Seçtim ![]() ![]() ![]() Ne Kadar Yakinsan O Kadar Uzaktin Bana ![]() ![]() ![]() Elimi Uzatsam Tutabilirdim Ama Bir O Kadar Da Ulaşilmazdin ![]() ![]() ![]() Kaçanlardan Değildim Ben ![]() ![]() ![]() Kaçamadim ![]() ![]() ![]() Ne Zaman Vazgeçmeye Kalksam ![]() ![]() ![]() Yüreğim O Kocaman Haliyle Dikildi Karşima ![]() ![]() ![]() Ben Yüreğimin Sesini Dinledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her Sözcüğe Denedim Seni Anlatmak İçin ![]() ![]() ![]() Her Sözcüğün Üzerinde Durup Bin Kere Düşündüm ![]() ![]() ![]() Ya Onlar Anlatamadi Seni Ya Sen Onlara Yetmedin ![]() ![]() ![]() Ben Ki Konuşmayi Bu Kadar Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Tek Seni Tarif Edemedim ![]() ![]() ![]() Sözcükler Yetmedi Ya ![]() ![]() ![]() Renklere Sarildim Bende ![]() ![]() ![]() Bir Tek Mavi Anlatti Seni ![]() ![]() ![]() Maviye Yakişan Yalniz Sendin ![]() ![]() ![]() Ne Kendimi Sakladim Nede Sözlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Kendimi Sever Gibi Sevdim ![]() ![]() ![]() Tutkuyla Bağliydim Sana Ama Sevdam Senin Tutsağin Değildi ![]() ![]() ![]() Ben Özgürlüğüme Düşkündüm ![]() ![]() ![]() Ve Özgürlüğüm Sendin ![]() ![]() ![]() Dinle Ey Yar ![]() ![]() ![]() Sana Bağimli Olmadan Büyüttüm Ben Bu Sevdayi İçimde ![]() ![]() ![]() Sen Olsanda Büyümeye Devam Edecek Olmasanda ![]() ![]() ![]() Sevmişim Bir Kere Seni Kurtuluşun Yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç Yakinmadim Seni Özlemekten ![]() ![]() ![]() Üstelik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşlenmemiş Bir Taş Gibi Önümde Dikilip Dururken ![]() ![]() ![]() Sana Dokunamamak Yüreğimi Böylesine Acitirken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|