![]() |
Seni Çoooooook Seviyorum :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Çoooooook Seviyorum :)![]() arka kapısı yok ki sevdaların ayrılık vakti gelince kaçalım ![]() ![]() ![]() ![]() Yeteneksizlik bende değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sensizlik işte gözü kör yaşaması eksik olsun! Arka kapısı yok ki sevdaların ayrılık vakti gelince kaçalım ![]() ![]() ![]() Sensizliğe inat senli vakitleri yad ediyorum ben yine de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani geçmiş zamanlardaki varlığının çokluğuna inat şimdilerdeki yokluğuna ağlıyoruz hayatta kalan hücrelerimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yerlerde daha çok sen olmalı diyorum ![]() ![]() ![]() Arka kapısı olsaydı sevdaların elinden sıkıca tutar kaçardım! Ahh!Yokmuş yakalandım ![]() ![]() ![]() Sen gittin ben kaldım bir de bir şarkı dudağımda usul usul mırıldandım ![]() ![]() ![]() Hüzünler kaldı bende Hasretin kaldı bende Sızlayan yüreğimde sen kaldın bende Sevgiler kaldı bende Sensizlik kaldı bende Bitmeyen özleminle sen kaldın bende ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|