![]() |
Belki De Yaşıyorum Kimbilir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Belki De Yaşıyorum Kimbilir?Belki de yaşıyorum kimbilir? -------------------------------------------------------------------------------- Yanlış aşkların güzergahından çark etmişe benziyor yüreğim ![]() ![]() Karanlığa sitem, yıllara özlem gibi kanayan yaralarım ![]() ![]() Bunlara rağmen şehir gözbebeğime sığmıyorsa artık ![]() ![]() Daha ne demeye uğraşmalı ![]() ![]() Bir eylül daha soluyorsa divane ömrümün tenha sokaklarında ![]() ![]() Bir ömür,daha kaç asıra sığar böyle? Bu düğümü ![]() ![]() ![]() Yenilmeye hükümlü ömrümün aynadaki kahrolası görüntüsünü ![]() ![]() Kendime soruyorum ![]() ![]() Herkes gibi olmak varken ![]() ![]() Bu kendinden tezat yüreğimin kuytu köşelerinde ![]() ![]() Bir sığınak arıyorum, yaşamış olmaya dair ![]() ![]() Belki de yaşıyorum kimbilir? Ama nedense kalbimin sesinde bir sükunet bulamıyorum ![]() ![]() Ve geçip giden günlerden geriye tek gördüğüm; İnsan kalabalıklarında ![]() ![]() Bir labirentin içinde çıkış yolu bulurum umuduyla Oradan oraya çırpınışım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|