![]() |
Nasıl Yaptım Anlamsızca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nasıl Yaptım AnlamsızcaNasıl yaptım bunu kendime? Yüreğimin köşesine mi, ortasına mı? Bilmiyorum ![]() Nasıl yerleştirdim seni? Nasıl bu takıntı, bu saplantı, Kaldı öylece bende? Nasıl yaptın sevgilim sanki? Değmeyen her şeyine… Nasıl bağlandım bir izmarit pisliğine, Hele o kirli telefon numarasına! Nasıl yaptım? Acınacak hale gelinceye kadar yüreğim Bu ucuz lekeyi nasıl sürebildim ![]() Dağıttım emeklerimi yıllara gelen, Tüm dostlarımı küstürüp sana sarıldım ![]() Tanrıyı bile küstürdüm! Nasıl attım inancımı öyle, Gülüşün için mahvettim gözyaşımı, Hiç değmeyen birine! Nasıl boş sandalyeye dalıp, seni hayal ettim ![]() Kimlik değiştirip bulandım her şeyine! Nasıl harcadım tüm iyileri bir pislik bulamacına? Böyle körce! Anlamıyorum anlamam gerekeni, Yazıyorum yüreğime yırtık karalı bir yalanı, Dar ağacında sallandırıyorum ![]() Ve tüm sevdiklerimi aldatmışçasına, Verdiğin iğrençlik hissini yutarcasına, Her şeyi itiraf ederekten, Nasıl kıydım benliğime şerefsizlikle!!!! Kahretsin yine şiirde kaldı hesap soran sözlerim… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|