|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düştüğünde, içime, ilk, kırıntıydın, yalnızca |
![]() |
Yalnızca Bir Kırıntıydın, İçime İlk Düştüğünde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızca Bir Kırıntıydın, İçime İlk DüştüğündeYalnızca bir kırıntıydı, içime düştüğünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar yaşamışım, ne kadar yaşlanmıştım? Kim ile dost olmuş, kim ile kavga yapmıştım? Şimdi geriye kalan tanımadığım bu tendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hey! Kimsin sen?" Durduk ![]() "Tanımadığın zamanlardan bir çocuk ![]() "Öyleyse neden ben?!" "Dön arkana bak, ordasın sen ![]() Döndüm ![]() ![]() Biliyordum, ben kederimin budalasıydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İşte geçmişini ve kederini kaybettiğin yer burası ![]() ![]() ![]() Elimi gezdirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızca bir kırıntıydın, içime ilk düştüğünde Vakitsiz bir anda ![]() ![]() ![]() Bilmediğim bir neden beni alıp Götürdüğünde o yerlere ![]() Keder ve budalalıktan başka Yaşamın bir anlamı var mıydı? Aradığım aşkı bulduysam, sendedir ![]() Ya bu benim içimde dolaşan da kimdir? Ya bu benim içimde mekan tutan da kimdir? Adem evvelinden beri Bir yanımız noksandır, neylersin ![]() ![]() ![]() Beni bu alemde divane gibi gezdiren Sen değil misin? Geriye kalan yalnızca tanımadığım bu tendir ![]() Aradığım aşkı bulduysam, sendedir ![]() Ya bu benim içimde dolaşan da kimdir? Ya bu benim içimde mekan tutan da kimdir? |
![]() |
![]() |
|