![]() |
Hani Unutmak Bir Mumun Ömrü Kadardı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hani Unutmak Bir Mumun Ömrü Kadardı.Hani unutmak bir mumun ömrü kadardı ![]() Kaç mum eridi gözlerimin önünde hayalini eritemedi hiçbiri ![]() Hani imkansızlıklar ellerimizde tükenirdi ![]() Kaç imkansız tükendi avuçlarımda bir sen kalakaldın parmak uçlarımda tek imkansızım ![]() Hani uçurumlara merdivenler yapardık kenetleyip ellerimizi ![]() Sensizlik mi uçurum yaşamak mı uçurum seni sensiz bir başıma ![]() Dokunmakla mı yaşanırdı anılar ![]() ![]() Kelimelerin karışıyor beynimin kıvrımlarına ![]() Sen başka tenlerde erirken ben senin kokunda tükeniyorum ![]() Gitmek kolaydı sen gitmeyi seçerken ben hiç gidemeyen olmuştum halbuki ![]() ![]() Tek yanlışın tüm dogrularımı sildiği yerdeyim ![]() ![]() ![]() Eski bir fotografın yakılmış kısmıyım belki de artık ![]() ![]() ![]() Hani yeniden severdi insan ![]() ![]() ![]() Belki de bir aldatmacanın başrol oyuncusu olarakkalbimin kapılarını kapatıp yüreğimi susturarak ![]() Sana yazılmadı bu satırlar üstüne alınma ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç yıl geçti oysa sen umarsızca gideli ![]() ![]() ![]() İşte yine sensizlik kokan bir gecenin demindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani ben hiç gülmekten vazgeçmezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle savurabilirmiyim kalbimden seni ötelere ![]() ![]() ![]() Hani unutmak bir mumun ömrü kadardı?Kaç mum eritmeli daha? Yüreğime akıtmadan sevgini ya da kaç mum sığdırmalı hayatıma seni unutmak için? |
![]() |
![]() |
|