![]() |
İllegal Bir Aşk'sın Sen. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İllegal Bir Aşk'sın Sen.~ Yüreğimin sol yanına iltica etmiş illegal bir aşk'sın sen ![]() Bültenlerde adı okunmayan ![]() ![]() ![]() Öyle cesur öyle pervasızsın ki ![]() ![]() ![]() Nasıl tütüyorsun içimden dışa doğru bir bilsen ![]() Saçlarında “özlem” kokusu rüzgârlara karışan… Hangi kent ne kadar saklar seni benden kendinde ![]() ![]() Hangi yürek “ suça yataklık” eder yüreğimden başka? Hüzünlerim hep “ kardelen” açtı görmüyor musun? Görmüyor musun bilmiyor musun? Sensiz seni yaşar yüreğimin hazanları ![]() ![]() ![]() İhbar edemediğim! Sensizim… Korsan gösterilerde savurduğun saçların gibi ![]() Savrukluğum ondan belki ![]() Sensizim… Utangaç çaresiz bir çocuk umutlarım ![]() Ondan belki kapılardan kovulan bir dilenci gibi çaresizliğim… ![]() Sensizim… Ondan belki kıyısını arayan sular gibi dalgalanışım durulmayışım ![]() Yalnız’ların gözyaşları ile büyüyen bir nehir ![]() Kıyısızlığımda sığınacak liman arayışım… Bu acılarım ondan belki… Ağlayışlarım iç’e ![]() ![]() ![]() Acılarım ondan belki kanarken acıtan ![]() ![]() Acıtırken kan gölü olan… ![]() Nasıl sensizim anlatamam ![]() Büyüdükçe “sen”leşen bir yüreği nasıl taşırım? Nasıl korurum kör basan özlemlerden… Yüreğimin sol yanına iltica etmiş illegal bir aşk’sın sen… Güllere rengini veren ![]() Firari saatlerinde senin en yakınına ulaşmak için ne çok koşmuşum böyle? Ne çok terlemişim böyle sana koşma telaşından;dokunmasevme telaşından? ![]() Tek tek işaretlenmiştek tek üstüne sen’den bir şeyler karalanmış yürek sayfalarını kandan arındırmak için ne çok terlemişim? Çok yorgunum sevgilim çok ![]() Sana sızmak istiyorum ![]() Sessiz ılık bir soluk gibi içini heyecanlandıran ![]() Düşlerinin içine bir çığlık gibi düşmek;düşlerinle sevmek istiyorum Saçlarının ıslaklığından kandırmak istiyorum yüreğimi ![]() Gözlerinin o amansız duldasız bir can pazarı ışıltılarından kendi karanlığımı aydınlatmak istiyorum ![]() Yüreğime düşmüş illegal bir aşksın sen ![]() O yüzden belki seni ihbar edemeyişlerim… |
![]() |
![]() |
|