Sevgili Hüznüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgili HüznümTekrar hayatıma hoş geldin Epeydir uğramıyordun bana![]() ![]() Alışmıştım yokluğuna, hani iyiceydide![]() ![]() Bilmem nedendir son bir yıldır bırakmadın yakamı![]() ![]() Sana alışmıştım da Belkide çok sevdin beni, yalnızlığımı, umutsuzluğumu, küskünlüğümü![]() ![]() Aslında bende sevdim seni galiba![]() ![]() Bir ara bıraktın beni ama ![]() ![]() Çok özledin ki geri geldin![]() ![]() Hoş geldin, umarım hayatıma verdiğin o burukluğu mutluluğa dönüştürmem için bana güç olursun![]() ![]() Bana mutluluk kaynağı olursun![]() ![]() ![]() Seni seviyorum hüzün ![]() ![]() Her ne kadar bazen bana çok acı versen de biliyorum ki gelişinle beraber, bana umudu da getirirsin![]() ![]() Farkındalığıda![]() ![]() Gerçi bunu farkına son iki gelişinde vardım ama olsun zararın neresinden dönülse kardır hesabı, yine de beni umutlandırıyorsun![]() ![]() ![]() Hoş geldin hüzün ![]() ![]() "Her karanlık gecenin mutlaka sabahı vardır" gerçeğini tekrar bana getirdiğin için hoş geldin![]() ![]() Hayatımı ne senle nede sensiz geçireceğimi biliyorum![]() ![]() Ama umarım bu gelişlerinin sonunda hep sabah olur![]() ![]() Ben bunun için elimden geleni yapacağım umarım sende yaparsın![]() ![]() ![]() Seni seviyorum hüzün ![]() ![]() ![]() Umarım sende seversin beni ve tüm insanları ![]() ![]() Ama beraberindeki umutla gelmeyi unutma![]() ![]() |
|
|
|