![]() |
Çünkü Seni Seviyorum Ve Seviliyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çünkü Seni Seviyorum Ve Seviliyorum...Seviyorum seni ![]() Uçsuz bucaksız bir nehir gibi sana akıyorum ![]() Gülüşlerini gördükçe çağlıyor umutlarım ![]() ![]() Uçurumun kenarında nefes alırken acıya inat sana tutunuyorum ![]() ![]() Baharlar nedense daha güzel ![]() ![]() Her cicekte senin güzelliğini temaşa ediyor gözlerim ![]() Karanlıklarda boğulurken şimdi yıldızlara gülümsüyor çocuksu yüzüm ![]() Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum ![]() ![]() Her gülüşünde içimde baharlar nazlı bir gelin gibi diziliyor gözbebeklerime ![]() dans ediyor ![]() ![]() ![]() Baktığım her yerde gözlerin canlanıyor ![]() Bir an üşürsem hayallerine dalmak bile yetiyor ![]() Gözlerinde bestelenmiş nazlı türkülerle yollara çıkıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana koşuyor yüreğim ![]() Her gece gözyaşlarınla ıslanmış yağmurla öpüşüyorum artık ![]() Her kelebeğe seni anlatıyor ![]() ![]() Yokluğunda kanayan dudaklarımda gelincikler ![]() ![]() Her nefesini bahar ![]() ![]() Çünkü seni seviyorum ve seviliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|