![]() |
Senden Sonra Ben.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senden Sonra Ben..Senden sonra; Rakı şişesinde balık oldum ben, rakı oldum ![]() ![]() ![]() Yokluğun Orhan Veli'nin herhangi bir şiiri ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Film öncesi gösterilen fragmanlarda bile ağladım, sensiz sinemalar oyununda ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Dokunmaya çalıştım aynalarda ruhuma, çoktan gitmişti ardından ruhum da oysa ![]() Senden sonra; Arkadaşların geldiler ve her zaman söylenen şeyleri söylediler ![]() Gözlerin bakışlarında ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Resminin yerine yalnızlığımı astım duvara ![]() Senden sonra; Bakar oldum kutup yıldızı da kayar mı acaba? Senden sonra; Yükünü taşıyan karınca, bal yapan arı; ne de iyi yazılmış bir şiir umut vermedi bana Umudum sendin, sen uzaklarda ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Yayından çıkmış guguk kuşu çaresizliğinde bakakaldım ![]() Durmadan ilerleyen zamana yaşlandım ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Mısır tarlalarında korkuluk yalnızlığım ![]() Kuşlar bile konmadı çöpten yalnızlığıma ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Saatimin akrepi kendini soktu, öldü zaman ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Dört odası da boş kalbimin, tüm kiracılarım ev sahibi oldu ![]() Senden sonra; Paralarım tek yüzlü, yazısı yok şiirin ![]() Senden sonra; Siyah beyaz resimdeki renkli kazağın, ne düşündüğünü anladım ![]() Senden sonra; biletlerimi tek gidiş aldım ![]() Senden sonra; Varlığımdan yokluğunu çıkardım, yağmur kalmadı ![]() Şemsiyelerim işsiz ![]() ![]() ![]() Senden sonra; İbrahim Sadri yi bile okudum bir ara ![]() Senden sonra; Her yere gittim ama kendime gelemedim ![]() Senden sonra; Ters yüz ettim yalnızlığı tekrar giydim sırtıma ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Hayat beni kovmadı, ben istifa ettim ![]() Senden sonra; Denize attığım tüm şişelerim kıyıya vurdu ![]() Senden sonra; Ardından gözyaşı döktüm, biran önce dönesin diye ![]() ![]() ![]() Senden sonra; İç acılarımın toplamından, doğrular yerine yanlışlar geçirdim ![]() Senden sonra; Gözümdeki bebek yaşlandı, adam olamadı ![]() Senden sonra; Kazak söküğü hayat ![]() ![]() ![]() Başa sardım yeniden ördüm, eskisi gibi olmadı ![]() Senden sonra; Çaput bağladım bahçedeki ağaca; kuşlar bile güldü, çerçöp yalnızlığıma ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Çivisi çıktı hayatımın yerine asamadım ![]() Senden sonra; Bir teki çalınmış ayakkabı gibi günler anlamsız ![]() Senden sonra; Kireçlendi dilim, beynim tutuldu, sevgi tedavi verdi doktorlar Senden sonra; Zaman mataramda çürüyen su, zemzem tadı sensizlik ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Yağmur yağdı içime, gözlerim doldu Senden sonra; Karda ayak izlerimi kaybettim ![]() Umudumu kuşlar yemiş geri dönemedim ![]() ![]() Senden sonra; Gazeteye ilişkimizin kayıp ilanını verdim Hükümsüzdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Masa başı oyunlarıyla kaybettim herşeyimi Yalnızlığımı sürdüm ortaya blöf, kimse görmedi ![]() Senden sonra; Bütün kaslarım ağrıyor, her yanım kırık dökük ![]() Senden sonra; Her gün için çizik attım kalbime, "Bakkal defteri gibi olmuş yüreğin" dedi annem ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Balıklarla arkadaş oldum, hafızam onlara denk Bir tek seni hiç unutmadım ![]() Senden sonra; Tam binecekken yüreğinin kapısı kapandı, dışarda kaldım ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Yürütemedim ilişkilerimi, en fazla emekledi Dizlerim yara bere ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Acılarım demlensin diye, sesimin altı kısık ![]() Senden sonra; Ne kadar uzağa bıraktıysam yalnızlığı, ertesi sabah hep kapımda buldum Senden sonra; Şans topu patlak, on numaranın bir numarası yok Sayısal değil, sözel yalnızlığım Senden sonra; Gözüm kapalı işaretliyorum, 'f' hepbiri şıkkını ![]() ![]() ![]() Senden sonra; Taban puanı yükseldi hayatımın, pek çok kimse açıkta kaldı ![]() Senden sonra; Dört yanlışın bir doğruyu, nereye götürdüğünü anladım ![]() Senden sonra; Kafalarını şişirdim arkadaşlarımın ![]() ![]() Yalnızlığım adına verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|