Sen Artık Eski Bi' Dostsun. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Artık Eski Bi' Dostsun.Sahi ![]() ![]() Kaç ay oldu birbirimizi görmeyeli ?Belki de yıl bile olmuştur gerçekten farkında değilim ![]() Kusuruma bakma eski sevgili Seni sevmekten sensizliği saymaya vakit bulamadım ![]() Unutur gibi oldum tekrar hatırladım ben hep kendimle savaştım ![]() Bazen nefret ettim senden bazen sevdim bi' türlü içimden atamadım ![]() Çok şey yaşadım ben inan sensizken hiç güçlü olamadım Yanımda olsan eminim ki en kolay şekilde atlatırdım Sana sarılıp elini tutsam yani ![]() Yapamadım ![]() ![]() Karşılıklıyken ne kadar güzelse seni sevmekSen benden uzakken de o kadar berbat bir duyguydu ![]() Zor günler geçirdim inan kimseye anlatamadım ![]() Şimdi seninle tekrar karşı karşıya gelip konuşmak Gözlerimizin buluşması sebepsiz yere bakışmak Belki içimde bi'şeyleri uyandırdı tekrar ![]() Sana olan sevgim tükenmiş sevgim mesela ![]() Ama sana baktığımda bir şeylerin değişmiş olduğunu anlıyorum ![]() Sanki ![]() ![]() Sanki farklı bir şey aramızdaki![]() Aşkın ateşiyle yanıp tutuşan birbirini özlemiş iki sevgili değil de Birbirinin derdini anlayan iki yoldaş gibiyiz bugün ![]() Bugün ikimiz de geçmişimizle yüzleştik tekrar Ve anlıyoruz bitmesi ikimizin de suçu Ve biliyoruz bir daha yeniden başlamamız imkansız ![]() Beni hala sevdiğini biliyorum Ben de seni hala seviyorum ![]() Ama şunu da biliyorsun Bu sefer farklı Sen artık eski bi' dostsun ![]() |
|
|
|