![]() |
Sonunda Menopoza Girdi Sol Yanım! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonunda Menopoza Girdi Sol Yanım!Sonunda Menopoza Girdi Sol Yanım! Gülüşlerimi trafik kazasında kaybettim bugün ![]() ![]() Teşhis etmeye gittiğimde, Ben bile tanıyamadım! Ne kadar yalan gülmüşüm ![]() ![]() İnanamadım! Sen ![]() ![]() Adı olmayan ![]() ![]() Anlamı kalmayan ![]() ![]() Adam gibi görünüp, göründüğü gibi olmayan adam! Bir katilin vicdan azabı gibisin ![]() ![]() Kendime inandıramadığım tek gerçeksin! Ben nasıl olurda birini severdim ![]() ![]() Daha annemin karnındayken ölmek isteyen bir cenindim ![]() ![]() Doğarken ilk intiharımı gerçekleştirmiştim! Apartmandan kovuldum çok gürültülü ağladığım için ![]() ![]() Müstakil bir yalnızlık tuttum sonra ![]() ![]() Artık kimse rahatsız olmuyor, her gece ölürken içim ![]() ![]() Tanrım yalnızlık bir tek sana mahsustu değil mi? Sanırım ben senin yetiştirdiğin çırağınım ![]() ![]() Ondan bu yalnızlığım! Yoksa neden kimsesiz kalsın ki sol yanım? Geçmeyecek! Bitmeyecek! Hep böyle sürecek sandım! Ama bak! Artık kanamıyor ![]() ![]() Sonunda menopoza girdi sol yanım! (Sen bilmiyorsun ![]() ![]() Hiç bilmeyeceksin ![]() ![]() Evlendiğini duyduğum gün yazmıştım ![]() ![]() Başkasına aitsin diye, bu şiiri sana bağışlamaya bile utanmıştım) |
![]() |
![]() |
|