![]() |
Gitmeni İstememiştim Ki Zaten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitmeni İstememiştim Ki Zatengitme! ![]() ![]() çığlıklarında kaybolacak sular martıların, sen kıyıda beklerken bineceğin gemiyi kalakalacaksın ![]() ![]() ![]() gitmeni istememiştim ki zaten; senin için değildi karşı sahil, bu gemi! öteki şehirleri limanların ![]() ![]() ![]() gitme! ![]() ![]() çoktan kaçtı uzaklara otobüs ardından koşamazsın! ![]() ![]() ![]() yollar düştü uçurumlara ![]() ![]() ![]() uçurum gözlüm, koşsan da bulamazsın! ![]() ![]() ![]() gitmeni istememiştim ki zaten; senin için değildi uzak diyarlar, taht kurmuşsun bikez gönlümün otağına çıkamazsın ![]() ![]() ![]() gitme! ![]() ![]() binmek yok sakın kalkan trene bunu bana yapamazsın! ![]() ![]() arkandan ağlayan ben olurum sadece gözyaşlarımı tutamazsın ![]() ![]() ![]() gitmeni istememiştim ki zaten; senin için değildi bu yas, bu sitem! ![]() ![]() ![]() bağrın pamuk yığıdır bilirim, taş basamazsın ![]() ![]() ![]() gitme! ![]() ![]() unut güneşi, unut bulutları, unut rüzgarı, kuşları da unut onlara takılamazsın ![]() ![]() ![]() sana aşk yazdığım günü de unut okusan da anlayamazsın ![]() ![]() ![]() gitmeni istememiştim ki zaten; senin için değildi akşam ile gece, senin için değildi kara gözlüm! ![]() ![]() ![]() bu yıldızlar, bu sevdaya susayan yatak ![]() ![]() ![]() yanlış işliyor akrep ile yelkovan, saatlere bakmayı da bırak! sen nasılsa buralısın ![]() ![]() ![]() gitme! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|