![]() |
Bir Çıkmaz Sokaktayım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Çıkmaz SokaktayımBen girdiğimde güneşli bir bahar sabahıydı burada, cam önlerinde saksılarda sardunyalar vardı hatta, bahçedeki kamelyadan hanımelinin kokusu geliyordu, böyle güzel bir sokağın sonu mutlaka güzel bir yer olmalıydı ![]() ![]() ![]() Kendimi kaybettim sayende, Bir Çıkmaz Sokaktayım Kendim kendimi tanıyamaz oldum ![]() Artık nerdeyim, hangi noktadayım, Başındamıyım yolun, yoksa çoktan sonuna mı geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne istiyorum hayattan, yaşamak istediklerim bunlar mı? Artık sorgulayamaz halde beynim, doldu ![]() ![]() ![]() Öylesine doldurdun ki, yeni bir soruya yer kalmadı ![]() Eskilere de cevap aramıyorum artık zaten ![]() Yaşadığımı sorgulayamaz oldum ![]() ![]() İçim öyle acıdı ki; Ummak ve Yanılmakla, Hep aynı hatayı hep aynı yerde yapmakla ![]() Bunu bilmek nasıl da daha fazla acıtıyor ![]() Bu sokağın bir çıkışı olmalıydı, ![]() Ben girdiğimde güneşli bir bahar sabahıydı burada, cam önlerinde saksılarda sardunyalar vardı hatta, bahçedeki kamelyadan hanımelinin kokusu geliyordu, böyle güzel bir sokağın sonu mutlaka güzel bir yer olmalıydı ![]() ![]() ![]() Nereden bilebilirdim ki, yürüdüm inançla her şeye rağmen yine de umutla ![]() ![]() ![]() O yolun sonundayım şimdi ![]() ![]() ![]() Karşımda buz gibi soğuk bir duvar duruyor ![]() Bütün yollar kapalı artık, çıkmaz sokakmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geri dönsem karanlık ![]() ![]() ![]() Önümde gidecek yol yok ![]() ![]() ![]() Şaşkınlıkla öyle hızlı çarpmışım ki duvara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filizkıran fırtınasında açan tomurcuk gibi kırılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|