Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlıyormusunhepsi, işte

Anlıyormusun...Hepsi Bu Kadar İşte

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anlıyormusun...Hepsi Bu Kadar İşte

Sanma ki sen olmadan yaşayamam Kendimi kahrederim sanma Gidişin canımı acıtır doğru ama asla yıkmaz beni hasretin

Ben ne ayrılıklara direndim bilsen Ne kadar acı çektim de düşmedim yerlere Kaç sevdayı yolcu ettim yüreğimden, yine de vazgeçmedim renklerinden hayatın Bilirim zor olur ama gidene dur demem yar

Sen inanıyorsan bensiz mutlu olacağına, önüne geçmek değil, yolunu açmak düşer bana Senin dünyanda yerim yoksa, direnmem daha fazla Gitmeyi son çere gördüysen durdurmam seni

Ve bil ki bitti diye ellerimi çekmem sevdadan Bir kaç damla süzülür gözlerimden o kadar Yaşanan anılara vefa borcudur hüznüm

Taşınamayacak yük yoktur bilirim Ve bıraktığın boşluğu dolduracak birileri bulunur elbette Çünkü yalnızlığı taşıyamaz her yürek ve bir aşkın izini bir başka aşk siler sadece

Sen bensizliğe hazırladıysan geleceğini, yarınım yoktur artık sende Bu yüzden kesmem yolunu, gitme diye ağlamam İsyan edip kadere, kirletmem sevdamızı

Ara sıra gelirsin belki aklıma, dalar gider gözlerim Adın geçer, kalbim sızlar çok küçük bir an Sokağından geçerken düşünürüm, beni özlüyormusun diye Bir şarkı tutarım, bir iki gün ağlarım ve bir gün bakarım ki alışmışım gün be gün

Hepsi bu kadar işte

Hatıraları, mektupları, bir parça kokunu bırak ve git! Yüzün gülsün, gönlün mutlu olsun, dost bir selamın gelsin gittiğin yerden, bu yeter inan bana!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com