![]() |
Bir Devrimin Eskimiş Yüzüyüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Devrimin Eskimiş YüzüyümUnutulmuş yaralarıma tuzdur adın ![]() ![]() Kavgadır kalbimin gözündeki fer ![]() ![]() ![]() ![]() Bir devrimin eskimiş yüzüyüm ![]() ![]() ![]() Bana göz kırpıyor kalabalık yalnızlığım şimdi arsızca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi nerde arayacağımı sordum mavi gözlü hüzne ![]() ![]() ![]() Dedi “geç! aşkı geç! ![]() ![]() ![]() Geçemedim ![]() ![]() ![]() ![]() Yedi geceyi geçtim, yedi güvercin vurdum, yedi yıldız biçtim, yedi nehir içtim, yedi dağ ezdim, yedi yemin verdim, yedi gül derdim ve yedi kez titredim bakışlarının sırtında ![]() Bir eren geçiverdi içimden o vakit ![]() Dedi “vur! aşkı vur! ![]() ![]() Vuramadım ![]() ![]() Bir tutam hayat buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir cebinde birikmiş kan buldum kullanılmış hayatın ![]() ![]() ![]() Dedi “sök! aşkı sök! ![]() ![]() Sökemedim ![]() ![]() Bir şiir yazdım kalbine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedi “ kır! aşkı kır! ![]() ![]() Kıramadım ![]() ![]() ![]() Eşkiya bir kahır biçti ömrümü sonrasında canhıraş kavgalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve unutmanın en deli yükünü taşıdım ben, sözlerinin ***** yüzünde!!! Yalanın ve ihanetin insafsızlığı bendeydi ![]() ![]() ![]() Aşkı geçemedim, vuramadım, sökemedim, kıramadım!!! Kendime kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “aşk!” Dedim attım içime seni ![]() ![]() Sonrası kimsenin kalbini meşgul etmeyecek kadar basit: İçimde bir sen aşk içinde ![]() ![]() ![]() İçimde bir ben bir sen içinde İçimde bir biz bin hiç içinde ![]() ![]() ![]() Sırrın kalemine perde indirdim ve ben bir kez daha ye-nil-dim!!! |
![]() |
![]() |
|