![]() |
Beni Yaralamanın En Kolay Yolları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Yaralamanın En Kolay YollarıBeni Yaralamanın En Kolay Yolları Bileklerimi intihara sürükleyebilirsin yalanlarınla ![]() ![]() İyi ezberleyip her gün aynı yalanı söyleyebilirsin ![]() ![]() Seni seviyorum diyebilirsin ![]() ![]() Ben yalanlara çabuk kanarım ![]() ![]() Yalan olduğunu bilirim ama inanırım ![]() ![]() Bu yüzden iç kanamalıdır hep sol yanım ![]() ![]() Geçmişimin üstüne tonlarca benzin döküp, Yakabilirsin mesela ![]() ![]() Ya da geçmişimden arta kalan yaralarımı Yeniden kanatabilirsin ![]() ![]() Ya da namlusu acıyla dolu olan bir silahla Beni geçmişimden vurabilirsin ![]() ![]() Tecavüz mağduruyken sözcüklerim, Cümlelerimi Türk dil kurumuna bağışlamışken, Bana özenle seçilmiş yalanlar söyleyebilirsin ![]() ![]() Her birine tek, tek inandırabilirsin ![]() ![]() Bu bir emirdir sevgilim! Beni yalanlarınla yaralayabilirsin ![]() ![]() Operasyon başarıyla gerçekleşmiştir! Bitkisel hayattayım ![]() ![]() Yoğun bakımda yaşamaya çalışan aşkı geri döndüremedik! Birileri gitti ![]() ![]() Birileri çok ileri gitti ![]() ![]() Bekleyemedim bile dönmelerini ![]() ![]() Nerde boş bir yürek bulsam, Tek gece kalıp, Sabah kimsesizliğimle dönerim yine yalnızlığıma geri ![]() ![]() İçimi bilirsiniz ![]() ![]() Bayım içimi en iyi siz bilirsiniz ![]() ![]() Sol yanımdan sizi kazıma işlemleri hala devam ediyor ![]() ![]() Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı Özür dileriz… |
![]() |
![]() |
|