![]() |
Aykırı Aşkımsın!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aykırı Aşkımsın!..Aykırı Aşkımsın! ![]() ![]() Hayallerimde girdaplar yaratma Tam tutunduğumda hayata Ummadığım an'da karşımdasın Aykırı aşkımsın! ![]() ![]() ![]() Satır arası, yaşam molası Uslubunda eksikligin var Koşar adım karşımdasın Aykırı aşkımsın ! ![]() ![]() Bir tende bir buse Yazılmamış kederlerde Peşi sıra hükümlerde Yolumdasın sefa ile Aykırı aşkımsın! ![]() ![]() ![]() Yardan geçtim hasretinle Gül kokulu güfte ile ![]() ![]() ![]() Söylenmemiş beste ile Dudaklarımda giz ile Aykırı aşkımsın! ![]() ![]() ![]() Bulamadım anka kuş'unu Soramadım bagdat yolunu Saramadım yar boynunu Küsüp gelme üstüme Aykırı aşkımsın! ![]() ![]() ![]() Ana rahminden cıktım yola Çukurlar ard arda Kim tutar elimden Sukünette yaşam olmazsa Attığım her adımda Aaykırı aşkımsın Tuzu kuru dostlarla Sam alevi yananda Üç kuruşluk yaşamlarla Arsızlığa konan noktalarla Dolaştığım her sokakta karşımdasın Aykırı aşkımsın! ![]() ![]() ![]() Yazmadığım satırlarla Susmadığım kahırlarla Doldurmaya çalıştığım boşlarla Geride kalan anılarla Kızıpta gelme üstüme Aykırı aşkımsın! ![]() ![]() ![]() Telli duvaklı, ellerim kınalı Beyazın patiskası Sen karanlıklar prensi Düşme ardıma orağınla Varmam sana tek göz odanla Aykırı aşkımsın ölüm! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|