![]() |
Hasretim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasretim...Senden Sonra Yaşayan Ölü Gibiyim Herşey 4 Duvardan İbaret Hayat Anlamsız Aşk Meşk Yok Kimseyi Sevemıyor Kimseye Dokunamıyorum ![]() ![]() ![]() Neşem Gülüşlerim Sendenmiş Meğer Sendenmiş Sevmelerim Deli Divane Olmalarım ![]() ![]() Hayata Toz Pembe Bakmalarım Gözü Kara Yaşamalarım Sendenmiş Aşkım Farkedememişim ![]() ![]() Senden Sonra 1 Kez Olsun Güneşini Göremedim Gittin Gideli Kaplara Gönlüm! Gün Işımaz Oldu Sensiz İlla Sen Sen Diyor Gönlüm ![]() ![]() ![]() ![]() Meğer Nefes Alışım Sendenmiş Yüreğinde Gizliymiş Yaşamamın Nedeni ![]() ![]() ![]() Sonum Senin Ellerinde Bittim Herşeye Bedel Gözlerinde Ne Yaptıysam Başaramadım Unutamadım Seni ![]() ![]() ![]() Taaa İçerinde Ölmeyen Bir Sen Bir Aşk Var Gelip Kücücük Bir Sözünle Aşkıma Aşk Katabilirsin ![]() ![]() ![]() Ruhuma Şenlikleri Katabilir Ömrümü Bana Geri Verebilirsin ![]() Hadi Gell Gönlümden İçeriye Düşüverr ![]() ![]() Hani Bir Zamanlar Seni Seviyorum Derdin Ya Bana Hani Ufacık Bir Cocuğa Elma Şekeri Alırsında Dünyaları Verirsinya ![]() ![]() ![]() İşte Öleydi Bana Seni Seviyorum Deyişin ![]() ![]() ![]() Ama Bir Gün Gittin Ya Yarım Kalan Elma Şekerinin Verdiği Hüzün Kaldı Banada ![]() ![]() ![]() Gecelerce Seni Düşünüyor Ağlıyorum Umarsızca Yokluğunda Ölüp Ölüp Dirilmek Ne Kadar Acıymıs Meğer Anıları Hatırlayıp Yeniden Onları Yaşamak Acıtsada Canımı ![]() ![]() Pişman Değilim Seviyorum Ben Geçmişimi ![]() ![]() ![]() Seviyorum Gönlümdeki Seni ![]() ![]() Eminimki Geleceksin Bir Bahar Günü Bana Yağmurları İndireceğim Beni Bitiren Gözlerine Dudaklarından Çıkabilecek İki Kelime İçin Bile ![]() ![]() ![]() Dizlerine Kapılıp Hüngür Hüngür Ağlayacağım ![]() ![]() İçerimde Ne Tufanlar Kopar Senin İçin Aşk İçin Gelsin Görsün Koca Nuh! Bendeki Tufanı! Ne Yapsam Ne Etsem Seni Nasıl Bulsam Bilmemki ![]() ![]() ![]() Sana Sana Nasılda Hasretim Bir Bilebilsen ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|