Bugün Senden Geçtim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bugün Senden GeçtimBugün senden geçtim Zaman geçmeyecek artık Ellerim kesik bedenim hissiz Yarım kalmış bir cümleyim artık![]() ![]() Bizsizliğe bir adımda ben attım bugün düne kadar bizi sensiz yaşamaya karar veren ben bugün ilk kez tohumlarını attım yüreğime aklıma bizsizliğin![]() ![]() Bir gidişde benden olsun dedim![]() ![]() Bir kaç akşamda benim gidişime içelim istedim![]() ![]() Gittim senden![]() ![]() Zor oldu ![]() ![]() Çok zor hemde![]() ![]() Hayallerimi katlayıp görünmez kutulara kaldırdım Dokunduğun herşeyi dikkatle topladım evimin her köşesinden![]() ![]() Bunca zaman defalarca deneyip neden yapamadığımı daha iyi anladım![]() ![]() Gitmiş olsanda dönüşlerine kitlenmişdim çünkü umutlarım sağdılar Ve sözde kimse öldüremezdi onları![]() ![]() Bir tek ben yapabilirdim bir tek bende saklıydı hakları![]() ![]() Bende yaptım![]() ![]() Dönüş umutlarını öldürdüm![]() ![]() Bir gidişde ben verdim bu sevdaya![]() ![]() Gittim![]() ![]() Yarım bıraktın yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın beni![]() ![]() Suskunluklarım durgunluklarım senin gidişinle adet edindiğim herşeyi bir ara senden kalanlarla birlikde götürmek için gel görünmez kutularımdaki hayaller öldürdüğüm umutlar hepsi sende kalsın![]() İstemiyorum artık susmak![]() ![]() İçimdekini gizlemek bana göre değil ki hem![]() ![]() Ben yeni umutlara gebe kalmak istiyorum senden uzak içinde sen olmayan hayaller kurup peşinden gitmek istiyorum![]() ![]() Anla işte bende gidiyorum![]() ![]() Bugün senden geçtim Zaman geçmeyecek artık Ellerim kesik bedenim hissiz Yarım kalmış bir cümleyim artık![]() ![]() İçimde koca bir boşluk var meğer senden kalanlar ne çokmuşlar Şimdi bir başkasının o boşluklara yeni anılar ekmesine izin vereceğim Yapamam diyordum olmaz aklımda fikrimde sen varken bir başkasının gözlerine bakamam diyordum Yaptım![]() ![]() Belki sana baktığım gibi değildi belki sen gibide bakmadı o gözler bana ama gittim işte![]() ![]() Gittim![]() ![]() Yarım bıraktın yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın beni![]() ![]() Birinden gitmek ne kadar zormuş ![]() ![]() Herşeyi kabullenip sonu belli olmayan bir hiçe doğru yol almak![]() ![]() Sanada kolay değildi biliyorum ama kızıyorum işte sana lanet olsun kızıyorum![]() ![]() Herşeyiyle yarım bıraktın bu aşkı Bir ben değilim yaralı çıkan bu aşktan biliyorum Gözlerimin önünde eriyişini izliyorum Ama kızıyorum işte kızıyorum Yüreksizliğine kızıyorum Bu kadar kolay harcayışına kızıyorum![]() ![]() Pişmanlıklarına kızıyorum![]() ![]() Habersiz gidişine kızıyorum![]() ![]() İstediğin oldu işte dünyam gidiyorum bende gidiyorum![]() ![]() Yapamam dediğim şeyi yaptım ![]() ![]() Gidişinle gördüğüm her yüze sen gibi bakan ben bir başkasına sen olmadığını bile bile baktım Gözünaydın dünyam gözünaydın![]() ![]() BENDE BENDE BU AŞKI ALDATTIM |
|
|
|