![]() |
Beşi Bir Yerde Acılarım Var Benim Boynuma Taktığım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşi Bir Yerde Acılarım Var Benim Boynuma TaktığımBeşi Bir Yerde Acılarım Var Benim Boynuma Taktığım Gelen hüznü,sokağın başından tanıyorum artık ![]() ![]() Misafirperver olmayı hep sevmişimdir bilirsin, O yüzden kapım ona hep açık ![]() ![]() Zeytinyağı ile suyun ilişkisini de biliyor olmalısın! İkisi de sıvıdır ama biri diğerinden hep üste çıkar ![]() ![]() Hadi bu gece bana farklı bir yalan uydur,beni baştan çıkar! Kitaplarda cevapları bulunan sorular sorabilmeyi öğretseydim keşke kendime ![]() ![]() Gözyaşları her gözden aynı renkte akar değil mi? Tadı hep aynıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Sen de üç öğün gözyaşını yiyenlerden misin? Yoksa gülüşünü milli bayrağı gibi yanağında dalgalandıranlardan mı? Bunaldığım bir gündü ![]() ![]() Yine kendimi müsait bir şiir de indirmiştim ![]() ![]() Her durakta duruyor içimdekileri indiriyordum ![]() ![]() Yolculuğa alışkındım ![]() ![]() Bir acıdan diğer acıya giderdim hep uygun adım ![]() ![]() İnsan kılığına girmiş insanlar tanıdım hiçbir şeye benzemiyorlardı ![]() ![]() Hayatı alt etmişler sanki şimdi de üst etmeye çalışıyorlardı ![]() ![]() Bilseydim satın alınmayan gülüşlerin olduğu bir yer varmış Koşar adım kaçardım insanların yüzünde ki satılık ilanlarından ![]() ![]() Ne olur anlamayın beni ![]() ![]() Beşi bir yerde acılarım var benim boynuma taktığım Bozdursam beş para etmez bildiğim ama Kimseyle paylaşmadığım ![]() ![]() sen anladın beni,evet anladın! kaçıncı yanlışındı bu? götürdün tüm doğrularımı benim ![]() ![]() Ben sana aşk demiştim ![]() ![]() Sen kendini aşk sanıp başkasına gitmiştin! |
![]() |
![]() |
|