![]() |
İçime Aşk Kaçtı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçime Aşk KaçtıMihrabına geldim ey aşk! Tut beni harf harf Kıblesiz bir aşkla recmetme beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece ![]() Suskun çığlıklar bastırıyor kör karanlığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın iç ceplerine bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İntiharını yaz harf harf ![]() Cümleleştir beni ve kendini as ![]() Ölümün soğukluğu üzerine düştüğünden beri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yâd eyle ellere beni! Sor sonra aynalara kendini ![]() Kendine bakmaktan korkardın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() El açtım şimdi sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçine çek beni tek nefeste Sana doğayım ben ![]() Dünya soğukluğunu hisseden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimi bağladım göğüs hizamda Kurşun sıkılmış söz söz satırlarıma ![]() O'na varabilmek adına önümde koca bir taştın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzletime ortak et kendini Ve kus beni içinden ![]() Gidiyorsun şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzeri tozlanmış sandık gibiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgârlar getirsin ağıtlarımı sana Es bana senden yana ![]() Gözlerindeki yaşları sal rüzgârlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimde tekilleşen bir cümleydin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüşlerimi arıyorum nicedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelme bana Bıraktığın yerde değilim! Biletimi kesti bu sevda senden yana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağıma dönüyorum hayalin Solumaysa çoktan yazgılanmış yüreğin! Ne saplantı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bıraktığın gibi bulacağını sakın sanma ![]() ![]() O'na varabilmek adına seni geçebilme yetisine sahip olabilseydim ben ![]() ![]() ![]() ![]() Haddini aşmasın boyundan büyük cümleler Geçtim seni ![]() ![]() İçine düştüğüm cümleler hep seni anlatıyor belki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçime sen kaçtın Çıkarabilene aşk olsun! Uyu şimdi bir masal yorgunluğuyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde tarif olunmaz bir acı ![]() ![]() ![]() ![]() İçime ![]() ![]() ![]() Çizgimi çektim sana ![]() ![]() Geldiğin gibi gittin benden ![]() ![]() İçime kaçan seni hiçbir cümle çıkaramıyor benden! |
![]() |
![]() |
|