![]() |
Bir Erkeğin Dışı Neyse İçi O Değildir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Erkeğin Dışı Neyse İçi O DeğildirBir Erkeğin Dışı Neyse İçi O Değildir Kadınım Beni öyle bir sevdin ki ![]() ![]() Ben seni öyle sevemem diye aldattım ![]() ![]() Kirli sakallarım kadar kirli bir geçmişim var benim ![]() ![]() Yine de saçlarına bir kez dokunayım yeter Kesip atamadığım tek yaramsın sen benim ![]() ![]() En çok ellerini öpmeyi severdim ![]() ![]() En çok ince belinden kokunu içmeyi ![]() ![]() Bir kız çocuğuna rastlamıştım gözlerinde ![]() ![]() Dizleri yaralıydı ![]() ![]() Hep gül diye dudağının kenarında kalmış bir kahkahaydım ![]() ![]() Sen anlamamıştın! İçindeki o kimsesiz çocuğa baba olmak için Sol yanındaydım ![]() ![]() Bilmiyordun! Seni aldattığımdan öyle bir emindin ki Anlamıyordun! Ben seni unutmak için kendimi bile aldatamıyordum! Bulaşıcı bir hastalıktım sanki teninde ![]() ![]() Geçmiş olsun ![]() ![]() Hayatından geçmiş oldum ![]() ![]() Ben senin geçmişin oldum ![]() ![]() Hangi şehrin koynundasın! Hangi güneşin batışında rüzgara bırakıyorsun saçlarını bilmiyorum ![]() ![]() Ben hala bildiğin yerden yazıyorum sana ![]() ![]() Yada hatırlamakta zorluk çektiğin bir şehirden ![]() ![]() İzmir'in körfezi deniz değildir sadece ![]() ![]() Bir kez vapura binip Martılarla beraber uçtuysan o mavinin üstünde ![]() ![]() Bilirsin! İzmir! Yardan kalan yarayı iyileştiren tek merhemdir! Şimdi ben senin dilinin ucundaki hangi bedduanımdır kim bilir! |
![]() |
![]() |
|