![]() |
Hani Gülüşlerinin Ardına Sakladığın Hüzün |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Hani Gülüşlerinin Ardına Sakladığın HüzünSevda dedim bildin mi ? Hani şu tüm şehir uyuduğunda Seni ayakta tutan derdin Bir sen birde yalnızlık kaldığında odada Hani duvarlarda gezinen gölgesi Kurulması yasak bir hayalin ![]() ![]() ![]() Sevda dedim bildin mi ? Hani tavana mıhlandığın da gözlerin Nazarınla çizip , içinde kaybolduğun umman Hani şu çayındaki taze dem kokusu İçine nefes nfes çektiğin cigarandaki duman Sevda dedim bildin mi ? Hani şu yüreğindeki ince sızı İçerine ılık ılık akan kan Sevda diyorum sevda Hani gülüşlerinin ardına sakladığın hüzün İçinde bir yerde her daim acıyan yan ![]() ![]() ![]() Sevda dedim bildin mi ? Hani türküler dinlerken Gözüne kaçan duman Sevda diyorum sevda ! Bir deftere karalanmış satırlar belki Ya da saklanmış eski bir fotoğraf Ya da unutulamamış tek bir an ![]() ![]() ![]() Sevda dedim bildin mi ? Hani kimini Mecnun ,kimini Leyla yapan Sevda diyorum sevda ! Dağı deldiren , çöle düşüren, odlara yakan Gönlündeki çağlayan sel,damarındaki kan Hani içinde durmadan kanayan yaran ![]() ![]() ![]() Sevda dedim bildin mi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hani Gülüşlerinin Ardına Sakladığın Hüzün |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hani Gülüşlerinin Ardına Sakladığın HüzünÇok güzelmiş sevgiyi anlatmış mısralar
![]() |
Cevap : Hani Gülüşlerinin Ardına Sakladığın Hüzün |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Hani Gülüşlerinin Ardına Sakladığın Hüzünevet öyle ilgin için tşk ederim arkadaşım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|