![]() |
Bir Erkeğin Günlüğü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Erkeğin GünlüğüBir Erkeğin Günlüğü Dün gece çok içmişiz ![]() ![]() sabah uyandığımda yatağın ucundaki içki kadehini devirdim ayağımla ![]() ![]() işe geç kalmayayım diye ütüsüz gömleğimi giydim yine erkencisin sen! Acelen varmış gibi gitmişsin ![]() ![]() Alalacele giyinmişsin belli tokaların hala masanın üstünde ![]() ![]() Görüşmeyeli 2 gün oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gece hiç içmedim! Aceleyle gitmemişsin sen ![]() ![]() Sanırım tokanıda yanlışlıkla unuttun ![]() ![]() Yoksa odamda koskoca sen'den başka ne bırakmışsın ki sen? Bugün yokluğunla sarhoş oluyorum ben ![]() ![]() Yokluğunun acısıyla 3 gün geçirdim can havliyle ![]() ![]() bu gece çok içmişim yine belli ![]() ![]() Aşkın bakireliğini bozar gibi mi bozdum orucumu? İkisinide hatırlamıyorum! Nerdesin diye hiç merak etmedim! Nerde olduğunu bilmek,benden gittiğin gerçeğini değiştirmeyecek nasılsa ![]() ![]() Artık bir hafızam yok! Nefes almadan içiyorum artık! Kahretsin! Yine ayağımla devirdim yatağın ucundaki içki kadehini ![]() ![]() Ama niye dökülen şarap,yerdeki kan izlerinden görünmüyor? Pardon beni bulan eski sevgilim, Ben dün gece çok mu öldürmüşüm kendimi? |
![]() |
![]() |
|