![]() |
Öldürecektim Seni Bende |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öldürecektim Seni BendeÖldürecektim Seni Bende Kendimde O Gücü Bulabilseydim Eğer ![]() ![]() ![]() Sindiremeyecektim Senden Kalanları Benden Uzak Mezarlara Koymaya!!! Diyar Diyar Dolaşıp Yine İçime Gömecektim Seni En Sonunda ![]() ![]() ![]() "Ben Demiştim"Diyenlere Üzüntümü Belli Etmemek İçin Kuşandığım Mekanik Tebessümlerimin Ardındaki Yaşlarla Sulayacaktım Taze Mezar Toprağına Ektiğim Çiçekleri ![]() ![]() ![]() Ama Ben Seni İçimde Öldürmeye Kıyamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Başarabilseydim İncitecektim Seni ![]() ![]() ![]() İncinmişliğimin Verdiği Cahil Cesaretle ![]() ![]() ![]() Ne Var Ne Yok Sayıp Dökecektim Karşına Geçip ![]() ![]() ![]() Kendimi Hayrete Düşürürcesine Birer Tokat Gibi Vuracaktım Hiç Kullanmadığım O Ağır Lafları ![]() ![]() ![]() Kıracaktım Seni Binbir Parçaya Ayırana Kadar ![]() ![]() ![]() Duvardan Duvara Fırlatacaktım Sevgi Diye Önüme Sunduğun Hastalıklı Duygularını ![]() ![]() ![]() Ama Ben Seni İncitmeye De Kıyamadım ![]() ![]() ![]() Elimden Gelseydi Unutacaktım Seni ![]() ![]() ![]() Gözlerimden Silecektim Hayalini Ve Dilimden Adını ![]() ![]() ![]() Duman Duman Atacaktım Seni Bu Şehirdeki Tüm Bacalardan; Ama Soluduğum Havaya Karışıp Yine Dolacaktın Ciğerlerime ![]() ![]() ![]() Onlarca Damla Döküp Göz Pınarlarımdan Akıtacaktım Seni Sevgimin Atığı Diye Ama Islaklığın Kalacaktı Elmacık Kemiklerimde ![]() ![]() ![]() Bu Kez De Tenimin Tuzuna Karışacaktın ![]() ![]() ![]() “Sözümü Tutacağım Adını Anmayacağım” Nağmelerini Dinleyip Neyi Unutacağımı Unutacaktım Seni Unutayım Derken ![]() ![]() ![]() Zaten Ben Seni Unutmaya Da Kıyamadım ![]() ![]() ![]() Ne Kadar Çabuk Geldi Ayrılık ![]() ![]() ![]() Oysa Daha Yeni Başlamıştık Birbirimize Ayak Uydurmaya Daha Doğrusu Ayak Uyduramamaya ![]() ![]() ![]() Nedensizliklerin İç Çekişlerini Dinlerken Vedalar Bozdu Suskunluğumuzu ![]() ![]() ![]() Bana Mıydı Kızgınlığın Yoksa Kendine Mi Anlamadım ![]() ![]() ![]() Kaçar Gibi Veda Ettin ![]() ![]() ![]() Oysa Ben Seni Sevmelere Doyamadım!!! Öldürecektim Seni ![]() ![]() ![]() İncitecektim Seni ![]() ![]() ![]() Unutacaktım Seni ![]() ![]() ![]() ![]() Ama Lanet Olsun!!! Kı-Ya-Ma-Dım!!! Oysa Ben Seni Sevmelere Doyamadım!!! |
![]() |
![]() |
|