![]() |
Nesini Beceremedik ¿ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nesini Beceremedik ¿az kalsın haykıracaktım ! adın ateş oldu rengin alev ucundan tutuyordun yüreğimin dayanamadım sevdana tutuştum ![]() ![]() ![]() sözümüz vardı oysa, yanmayacaktım ![]() ![]() ![]() hatıralardaki sevişmeler çeldi aklımı, susmak zamanı dediler bir duvar köşesine sindim ve sustum ![]() ![]() ![]() bakarken doyumsuz o gözlerine deliriyordum ![]() ![]() ![]() insan yalnız yağmurda ıslanır sanardık oysa, gözyaşımdan ıslanıyordum ![]() ![]() deniz miydi ? dalgalar mıydı ? sabırsız olan bilmem zamansız seslenişin elveda habercisi, derin mi derindi bu sevda çimdiklenmiş yüreğimin acısıyla dudakların dokunurdu dudaklarıma gençliğimiz kanardı inceden, inceden ![]() ![]() ![]() bir yan cennet, bir yan cehennem ![]() ![]() ![]() uzaklarda bir hicaz , ellerimde kesikler ne seni anlatıyordu bu öykü ne beni ![]() ![]() ![]() ![]() ne sen daldın gözlerimin karasına ne ben ![]() ![]() ![]() ve bir daha ne sen dokunabilecektin saçlarıma ne de ben sarılabilecektim sana ![]() ![]() şiirler yetmedi seni anlatmaya ! kış isen, ayaz isen, sevgisizsen, gelme ![]() ![]() ![]() ne sen bölük ,pörçük bölün ne de ben bölüneyim bin parçaya ![]() ![]() ![]() aşk, iki uçlu keskin kılıç ne yandan tutsak saplanırdı avuçlarımıza ![]() ![]() ![]() hiç bir şey eksik değildi oysa, bilmem ki nesini beceremedik bu aşkın ![]() ![]() ![]() nesini ? |
![]() |
![]() |
|