![]() |
Seninle Yaşlanmak İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seninle Yaşlanmak İstiyorumSeninle yaşlanmak istiyorum ![]() ![]() Benim olduğu kadar dostlarının dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum ![]() ![]() Yaşayalım kı öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı ![]() ![]() arkadaşlarınla eve gelmelisin ![]() ![]() ![]() Yaşayalım ki ![]() ![]() ![]() Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra çocuğumuz olmalı ![]() ![]() ![]() Sen arada mızıkçılık yapmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman su gibi akıp giderken herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı ![]() ![]() Mutlu da olsa kötü de olsa yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı ![]() ![]() Kavgasız ![]() ![]() Geceleri balkonda denizi seyredip sandalyelerimizde sallanmalıyız ![]() ![]() Çocuklar gelmeli zıyaretimize ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni ![]() ![]() Bir gün bu hayatı bırakıp giderken sadece mutluluk olmalı yüzümüzde birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde ![]() ![]() ![]() ` Can Yücel ~ Birbirimizi Sevmenin Gururu Olmalı Herşeyde ![]() |
![]() |
![]() |
|