|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyük, değilde, küçük, yalnızlıgım, yüreğim |
![]() |
Yüreğim Küçük Değilde Yalnızlıgım Büyük Benim!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim Küçük Değilde Yalnızlıgım Büyük Benim!!!Benim aşklarım hep yarım kaldı ![]() ![]() ![]() Hesaplaşmalarımı kendi içimde yaşadım ![]() ![]() ![]() Mutlu anlarımda ''kalbimin sahibi'' dediğim varken; mutsuzluğuma sebep olanda ''kalbimin sahibi'' dediğimdi yine ![]() ![]() ![]() Beni yanızlığa sürükleyen sadece aşk ya da acısı değildi elbet omzunda ağlayabileceği isyana gelip çığlıklarımı duyurabileceğim bir dost olmadı yanımda ![]() ![]() ![]() ''Gözünden akan bir damla yaşa dayanamam kurban olurum'' diyen sevdiğim Gözyaşlarımda boğulmama sebep oldu! İçimdeki bana hitap eden anlamaya çalışan olmadı ![]() ![]() ![]() Hüzünleri yoldaş bildim kendime umutlarımı katık ettim bu yalnızlık sofrasında yüreğime ![]() ![]() ![]() Zor gecelerde yıldızların göz kırptığını bilirim kalbime ![]() ![]() ![]() Üzülmüş olmalılar halime ![]() ![]() ![]() Ben boş boş izlerken yalnızlığın koyu manzarasını ay bile durmazdı yerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim büyük aslında yalnızlığın karanlığında kaybolmayıp umudunu yitirmeden hayallere sarıldığına göre büyük benim yüreğim ![]() ![]() ![]() Yüreğim küçük değilde Yalnızlıgım büyük benim!!! |
![]() |
![]() |
|