Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, değilde, küçük, yalnızlıgım, yüreğim

Yüreğim Küçük Değilde Yalnızlıgım Büyük Benim!!!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüreğim Küçük Değilde Yalnızlıgım Büyük Benim!!!

Benim aşklarım hep yarım kaldı

Hesaplaşmalarımı kendi içimde yaşadım

Mutlu anlarımda ''kalbimin sahibi'' dediğim varken; mutsuzluğuma sebep olanda ''kalbimin sahibi'' dediğimdi yine

Beni yanızlığa sürükleyen sadece aşk ya da acısı değildi elbet
omzunda ağlayabileceği isyana gelip çığlıklarımı duyurabileceğim bir dost olmadı yanımda

''Gözünden akan bir damla yaşa dayanamam kurban olurum'' diyen sevdiğim
Gözyaşlarımda boğulmama sebep oldu!
İçimdeki bana hitap eden anlamaya çalışan olmadı

Hüzünleri yoldaş bildim kendime umutlarımı katık ettim bu yalnızlık sofrasında yüreğime

Zor gecelerde yıldızların göz kırptığını bilirim kalbime

Üzülmüş olmalılar halime
Ben boş boş izlerken yalnızlığın koyu manzarasını ay bile durmazdı yerinde Yaprakların rüzgarla dansı değerdi görülmeye Nispet eder gibiydiler şu çocuk gönlüme

Yüreğim büyük aslında yalnızlığın karanlığında kaybolmayıp umudunu yitirmeden hayallere sarıldığına göre büyük benim yüreğim

Yüreğim küçük değilde Yalnızlıgım büyük benim!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com