Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cümleleri, sevdiğin, yazıyorum

Senin Sevdiğin Cümleleri Yazıyorum..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Senin Sevdiğin Cümleleri Yazıyorum..

Senin Sevdiğin Cümleleri Yazıyorum

Yitirdim seni ben aradan çok uzun zaman geçti Şimdi geçmişimizi geriye sarıp da tanıştığımız zamana geri döndüm Çok zor olmadı sana ve ilk bakışlarına ulaşmam o günleri hiç unutmadım ki ben Seni niye sevdim ben? Kendim sordum kendim cevap verdim

Geçmişin içinde kaybolmuş beni yeniden hayata döndürdüğün içindi önceleri Hayata bağlanmamın yeniden doğmamın tek nedeniydin

Uzaklaşmışken kendimden ve tüm sevdiklerimden büyüdüğüm yerleri bile terk etmişken inzivaya çektiğim bana yabancı olan bedenimden ve artık benden önce giden ruhuma bile ulaşamazken her şeye bir son vermişken bana hayata dönmem için bir sevgi dalı uzatmıştın

Uzun zaman çaba sarf etmiştin hayata beni geri döndürmek için ve başarmıştın Minnettardım önceleri sevgi bağına borçluydum önceleri dostluğuna ama sonraları hayata bağlamak için uzattığın elim titrerken gözlerinle buluştuğunda gözlerim artık sadece elim değildi titreyen ve yüreğimde depremler yarattın sen

Uzun zaman sakladım senden gözlerimi kaçırdım gözlerinden korkum seni sevdiğimi anlamandı Gücüm yettiğince sakladım kendimi senden ve ilk sohbetlerimizde özenle seçtim kelimelerimi geriye döndürdüğün ben eski ben değildim giderken dostumdun sonsuzluğa dönerken sevdam oldun Sen hiçbir çaba sarf etmeden ben senin yüreğine vuruldum Seni sevdiğimi hiç söylemedim sana hep başka kelimelere başvurdum Çünkü ümitlerim yoktu bu hayata dair sen de bunu biliyordun ve kaçışımın tek şahidiydin

Her şey sana kızdığım bir anda bitti aslında Birkaç kelimeyle döküldü sevdam dudaklarımdan “ senden nefret ediyorum “derken seni sevdiğimi anladın Uzun zaman hep bunu söylememi istedin benden biliyordun ki her “senden nefret ediyorum” dediğimde sen aslında sana sevdalandığımı biliyor ve bana “sen hep böyle de” diyordun

Gizli bir sevdaydı yeni filizlenen ve büyülü bir beraberlikti yürek birlikteliğimiz Ne güzel geçmişti günlerimiz ilk zamanlarda esen rüzgârlarımız yerini ayrılık fırtınalarına bıraktı

Seni hala seviyorum Ne dünden daha az Ne yarından daha çok
Seni bu gün de dün olduğu gibi yarın olacağı gibi çok seviyorum

Her şeyden vazgeçtim Senin sevdiğin cümleleri yazıyorum “Senden nefret ediyorum”

Mutlu kal mutlu yaşa
Sağlıklar diliyorum…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com