![]() |
Seni Ararken Kendimi Kaybetmekten Yoruldum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ararken Kendimi Kaybetmekten Yoruldum.Hangi sevgili var ki senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki benim kadar çaresiz? Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum ![]() Bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düştüm ![]() Öyle bir aldanışım vardı işte ufak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu garip bir veda olacak çünkü aslında hep içimdesin ![]() Ne kadar uzağa gitsem de gittiğim her yerde benimlesin ![]() Bu gidiş uzaklaşma olmayacak biliyorum nereye gitsem kendimi kovalayacağım ![]() ![]() Suçuma dair bir kaç günah kefilim ![]() ![]() ![]() "Söylenecek söz yok ![]() Gidiyorum ben ![]() Hoş çakal hoş çakal" Hoşça kal demek de yetmiyor hala söyleyecek bir şeyler arıyor olmadı karalıyorum en ücra yerlerini bir harita metot defterinin ![]() ![]() ![]() "Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya şahlanıp koşmak içimde var ![]() Hoş çakal ![]() Söylenecek sözleri de tüketebilirmişim meğer ![]() Seviyorum seni ama hoşça kal ![]() ![]() Sana göz yaşlarımı bırakıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|