|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adım, beğen, derslerinden, eğitimi, gidişlerin, kalma, mıydı, uygun |
![]() |
Beden Eğitimi Derslerinden Kalma Mıydı Bu Uygun Adım Gidişlerin? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beden Eğitimi Derslerinden Kalma Mıydı Bu Uygun Adım Gidişlerin?Beden Eğitimi Derslerinden Kalma mıydı Bu Uygun Adım Gidişlerin? Ayrılık deneyinin üstümüzde denendiği iki denektik seninle biz ![]() ![]() Bağışla beni! Aşka ihaneti katınca ayrılık oluyormuş Onlar haklı çıktı sevgili ![]() ![]() Seni çocukluğumda tanıdığım için özür dilerim ![]() ![]() Pamuk helva tadındaki gülüşüne hemen aldandığım içinde affet! Gökyüzüne bırakılan iki renkli balonduk seninle ikimiz Bağışla beni! İpin ucunu fazla kaçırmışlar, Ayrı yerlere uçtuk ikimiz ![]() ![]() Büyüyünce dertlerde büyür derdi annem hep Keşke küçükken öğrenseydim bunu! Seni hiç büyütmezdim içimde ![]() ![]() Atasözü gibiydik seninle ikimiz hiç kurulamayan ![]() ![]() Kimsenin henüz duymadığı ama çok doğru olan ![]() Bağışla beni marifetsizin tekiyim! Başı olduğun, cümlenin sonu bile olamayan ![]() ![]() Başkalarından duymadığım, Kitaplardan öğrenmediğim ![]() ![]() Kimseden görmediğim en özel ibadettin sen! Ne çok severdim gözlerinde beş vakit namaz kılmayı ![]() ![]() Ölüm orucu gibiydik seninle ikimiz ![]() ![]() Hep birbirine aç ama dokunamayan ![]() Bağışla beni! Kana, kana içtim gözlerini Bendim inancımı aldatan! Beden eğitimi derslerinden kalma mıydı bu uygun adım gidişlerin? Hiçbir okulda anlatılmayan acının en gizli formülüydük seninle ikimiz ![]() ![]() Beni ortadan ikiye bölünce hala sen kalıyordun içimde ![]() ![]() Seni benden çıkarınca sıfır bile kalmıyordu elimde ![]() ![]() Bağışla beni! Gitmeliyim ![]() ![]() Uygun adım marş sevgilim ![]() ![]() Oyunlarımız vardı değil mi birde? Elindeki topa vurduğun anda hep ben olurdum yüreğinin camı kırılan! Körebe oynarken hep ben kör olurdum,sen bulunamayan ![]() ![]() Dizlerimi kanatmıştın en son sen saklambaç oynarken, Bağışla beni! Gelemedim peşinden… Hiç büyümedik bağışla! Her gün ölmekten büyümeye fırsat bulamadık! Sen çocukluğunu eğlendirirken bende, Ben çocukluğumu öldürüyordum sende ![]() ![]() Flaş! Flaş! iki ölü, bir yaralı son dakika haberlerinde ![]() ![]() Çok öldük aşk kurtarılmış yaralı halde… Ceplerini sularla doldur sevgilim Çok yanacağız birbirimizi öldürdüğümüz için cehennemde! |
![]() |
![]() |
|