![]() |
Seni En Çok Bana Kızdığın Bu Anlarda Sevdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni En Çok Bana Kızdığın Bu Anlarda SevdimGülümsediğinde çiçek bahçesine düşerdim Kahkahalarınla içimdeki buzullar erirdi Surat astığın ,yüzünü çevirdiğin de olurdu Ben aldırmazdım sevinirdim Çünkü ben seni en çok … Bana kızdığın bu anlarda sevdim Hani canın sıkılsa ruhun daralsa Pencereye koşardın dışarı bakardın Bir kuş kanadında ne hüzünler yaşardın Kuşların, etrafında dönüp durmasından anlardım İçine akan göz yaşlarının asaletini Yanına gelip yüzüne yakışan hüznü dağıtmak istemezdim Yoksa kızardın Çünkü ben seni en çok … Yanına sokulamadığım bu anlarda sevdim Ben maç diye tuttururdum Sen illa da dizi olacak derdin Kaç kumandayı fırlattın duvara Kaçını tamir edemedim yenisini aldım Gülmek kadar kızmak da yakışırdı sana Ben de inadına yapardım bunu Çünkü ben seni en çok … Bana sert baktığın bu anlarda sevdim Gülümsediğinde çiçek bahçesine düşerdim Kahkahalarınla içimdeki buzullar erirdi Surat astığın ,yüzünü çevirdiğin de olurdu Ben aldırmazdım sevinirdim Çünkü ben seni en çok … Bana kızdığın bu anlarda sevdim Şimdi Bana kızacak biri de yok etrafımda senin gibi Keşke olsan Yine çok kızsan çok bağırsan Ben kayıtsız kalsam Ben yine çok sevsem seni Çünkü ben seni en çok … Bana kızdığın bu anlarda sevdim |
![]() |
![]() |
|