![]() |
Bugün Bir Tek Gülücük Gönder Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Bir Tek Gülücük Gönder BanaBugün bir tek gülücük gönder bana; sıcacık olsun! Bir gülüşe dilenmek ile tanıştığım bugün bir tek gülücük gönder ki bana ![]() bari bugün üşümeyeyim bugün ![]() ![]() bir tek gülücük gönder bana; Avucuma koyarken gülüşünü sıcacık tanımaya çalışmayacağım seni senin beni bildiğin kadar ![]() Söz! sormayacağım ismin ne kimsin ve nerdensin? belki! ![]() ![]() ![]() ve bil ki! soracağım sadece : Ne istersin benden gülüşüne karşılık bugün bir gülücük gönder bana sıcacık olsun! Bugün sevdiğin insanların isimlerini getir hatırına ![]() ![]() aralarında ismim olsun ![]() ![]() ![]() Bugün bulutlara dolanmış iplerini çöz kalbimin ve altın bir kelebek gibi ellerinle tak saçlarına hadi! hadi bir tek gülüşünü gönder bana bugün ![]() ![]() ![]() ve eğer hiçbirine mecali yoksa gönlünün bari çok sevdiklerini hatırla ve aralarında ismim olsun! Bari sadece sevdiklerini hatırla aralarında ismim olan! ![]() ![]() yahut sevenlerini hatırla yani seni sevenleri! ![]() ki adım var elbette onların arasında ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|