![]() |
Adın Kaldı Dudaklarımda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adın Kaldı DudaklarımdaBir tek adın kaldı dudaklarımda, Bir de gözlerimde hatıraların ![]() ![]() ![]() Hani dik duracaktık acıya, Hani aynı yürekle gülüp Aynı gözlerde ağlayacaktık sevdaya ![]() ![]() ![]() Şimdi yalnızlığın ipi geçti boynuma ![]() Yokluğun yükledi sırtıma ![]() ![]() ![]() Bir tek acıların kaldı gözyaşlarımda ![]() ![]() Güneşi bile ağlatacak acıların ![]() ![]() Oysa ben yemin etmiştim, Acıların icin sırtımı semer bileceğim diye ![]() Söz vermiştim, Sensiz ölmeyeceğim diye ![]() ![]() ![]() Şimdi sensizlik duruyor başucumda ![]() ![]() Şİmdi ayazlar yüregimi sorguluyor Ayrılığınla yüzüme vurduğun kapımda ![]() ![]() Söyle ne olur ![]() ![]() ![]() Beni unuttuğunu söyle ![]() ![]() ![]() Hiç sevmediğini haykır ![]() ![]() Yeminlerinin yalan olduğunu, Sevginin sahte olduğunu vur yüzüme ![]() ![]() ![]() Yemin olsun ki, Bir damla gözyaşı düşmez artık ![]() ![]() Çünkü gittiğin gün, Ayak uçlarında " Sana " ölmüştüm sevgili ![]() ![]() " Unutma ki; ölenler, hiçbir zaman yaşayanlar icin gözyaşı dökemezler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|