Aşkimin Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkimin TarifiSana nasıl anlatsam bilmiyorum Ama bildiğim tek ama tek şey seni delicesine çok sevdiğim Seninle öyle bütünleştim ki ayrılmak değil kopamıyorum senden Ne seni bırakabiliyorum; ne de kendimi hiçe sayıyorum Bunların ikisini de yapamıyorum Çünkü artık düşünemiyorum Kafama, benliğime o kadar yerleşmişsin ki; seni oradan çıkartmak olanaksız Belki kendimi küçük düşürüyorum ama sevgide küçük düşme söz konusu olsa bile seve seve senin için her adımı atarım Seni o kadar çok sevdim ki artık aşkım senden bile öte Seni sevdiğimi dağlara, taşlara kısacası her yere; bütün kainata haykırmak istiyorum Seni Seviyorum!!Bu kelime topluluklarını defalarca senin için ama yalnız senin için tekrarlayabilirim Biliyor musun; seni sevdiğimden beri artık çevremdeki her şey gözüme daha güzel daha hoş ve de daha ümit verici gelmeye başladı çünkü onlar bana seni hatırlatıyor![]() ![]() ![]() Dağlar gibi sende içimde çok büyük tutunulması zor bir yerdesin Tepeler gibi sende içimde ulaşılması zorsun Zirveye sadece bir kişi çıkar senin yaşamında; işte o da ben olmak istiyorum zirvede tek ben; BEN VE SEN![]() ![]() ![]() Su gibi berraksın ama içimdekileri de alıp götürüyorsun,yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok ![]() ![]() Bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabi Bunu ben belirleyemem; ama şunu bil ki seninle ölüme bile varım![]() !Sensiz geçen bir gün değil bir salise bile düşünemez oldum Sen benim; benliğim, varlığım, hayatım, geleceğim, çılgınlığım, sevincim, mükemmelim, sevdiceğim kısacası her şeyim her şeyimsin![]() ![]() ![]() Sensiz bir hayatın oksijensiz yaşamdan farkı yoktur Aldığım nefes içtiğim su yürüdüğüm yol her şeyde sen ve senden izler var Seni seviyorum ,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum ![]() ![]() |
|
Aşkimin Tarifi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşkimin TarifiSEN BEN ISEN, BENDE SEN ISEM, DINLE O ZAMAN EY YAR! Sana nasıl anlatsam bilmiyorum Ama bildiğim tek ama tek şey seni delicesine çok sevdiğim Seninle öyle bütünleştim ki ayrılmak değil kopamıyorum senden Ne seni bırakabiliyorum; ne de kendimi hiçe sayıyorum Bunların ikisini de yapamıyorum Çünkü artık düşünemiyorum Kafama, benliğime o kadar yerleşmişsin ki; seni oradan çıkartmak olanaksız Belki kendimi küçük düşürüyorum ama sevgide küçük düşme söz konusu olsa bile seve seve senin için her adımı atarım Seni o kadar çok sevdim ki artık aşkım senden bile öte Seni sevdiğimi dağlara, taşlara kısacası her yere; bütün kainata haykırmak istiyorum Seni Seviyorum!!Bu kelime topluluklarını defalarca senin için ama yalnız senin için tekrarlayabilirim Biliyor musun; seni sevdiğimden beri artık çevremdeki her şey gözüme daha güzel daha hoş ve de daha ümit verici gelmeye başladı çünkü onlar bana seni hatırlatıyor![]() ![]() ![]() Dağlar gibi sende içimde çok büyük tutunulması zor bir yerdesin Tepeler gibi sende içimde ulaşılması zorsun Zirveye sadece bir kişi çıkar senin yaşamında; işte o da ben olmak istiyorum zirvede tek ben; BEN VE SEN![]() ![]() ![]() Su gibi berraksın ama içimdekileri de alıp götürüyorsun,yol gibi senin de sonun yok; yani seni sevmenin sonu yok ![]() ![]() Bu böyle nereye kadar sürer bilemem tabi Bunu ben belirleyemem; ama şunu bil ki seninle ölüme bile varım![]() !Sensiz geçen bir gün değil bir salise bile düşünemez oldum Sen benim; benliğim, varlığım, hayatım, geleceğim, çılgınlığım, sevincim, mükemmelim, sevdiceğim kısacası her şeyim her şeyimsin![]() ![]() ![]() Sensiz bir hayatın oksijensiz yaşamdan farkı yoktur Aldığım nefes içtiğim su yürüdüğüm yol her şeyde sen ve senden izler var Seni seviyorum ,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum,Seni seviyorum ![]() ![]() BENDE SENI COK SEVIYORUM |
|
|
|