![]() |
Ben Seni Sana Emanet Ettim Sonsuz Sevdam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni Sana Emanet Ettim Sonsuz SevdamUzaklara dalıyor gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Saçlarım yüzümü kapatıyor, elimle açmaya çalışıyorum ![]() ![]() Ama duruyorum sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapatıp aslımı tüm gerçeklere, suretime açıyorum ruhumu ![]() ![]() Sessizliği dinliyorum, içinden sesini duyacakmışım gibi ![]() Sanki birşeyler fısıldayacaksın bana, daha önce hiç duymadığım, hiç bilmediğim bir şey ![]() ![]() Ellerimle toprağı avuçluyorum, onunla karışıyorum hayata, sen oluyorum, sendeki ben oluyorum biraz da ![]() ![]() Tüm dünyayı susturup, konuşmak istiyorum seninle, fikrimde bile olsa yeter bana ![]() ![]() Artık seninle ilgili en küçük bir düş, en küçük bir anı, en küçük bir ses, ufacık bir düşünce bile avutabiliyor beni ![]() Tanımlayamadım ![]() ![]() Varlığında içimdeki heyecan, yokluğunda yüreğimdeki korku muydu aşk? Yarım kalmışları tamamlayamamanın verdiği huzursuzluk muydu yoksa? Belki de sendin aşk bende, ben bunu hiç farketmedim ![]() Öğrendim ![]() ![]() Yokluğuna alışmayı, sensizlikte bir başıma savaşmayı ![]() ![]() bilsem de öğrenemem, öğrensem de yaşayamam diyordum oysa ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmadım ![]() ![]() Seni unutmak aklımdan bile geçmedi, düşünmedim bunu hiç ![]() Öyle çoktun ki, hiç bir yere sığdıramadım seni ![]() ![]() ![]() Sözler bitti ![]() ![]() Böyle bitmemeliydi oysa, çok cümlesi vardı kurulacak bu hikayenin, senli, benli "biz" li öznelerle ![]() ![]() Daha o kadar söylenmemiş, ertelenmiş, yaşanmamış varken, yazmamalıydı hayat sonunu böyle ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() Ağlamıyorum artık ![]() ![]() ![]() Ne sana dair ne de hayata, içimde bir yerlerde gizliyorum onları da, seni gizlediğim gibi ![]() Sızlıyorum ![]() ![]() Zaman sarıyor elbet kanayan yaraları, gittikçe acısı azalıyor, ama geçmiyor bir türlü ![]() İnce ince sızlıyor saklı bir yerlerde, dokunulduğunda tekrar başlıyor acımaya ![]() Bir perde açılıyor önümde, geçmiş zamanlara dair ![]() ![]() ![]() ![]() Sendeki ben oluyorum ![]() ![]() İlk bakışın canlanıyor gözlerimin önünde, gülümseyişin ![]() ![]() Sonra gidiyorsun, ardından bakıyorum öylece durup ben de ![]() ![]() Durdurmak için bu gidişi, sarılmak istiyorum ellerine, yapamıyorum ![]() ![]() Kapanıyor perde ![]() ![]() ![]() Suretimi kapatıp aslıma dönüyorum yine ![]() ![]() Şimdilik; Hoşçakal ![]() ![]() Aşkların en güzeli, Kavuşur elim sana günün birinde, Sarılıverir beline, Dokunur tenim sana yeniden ![]() ![]() Hangi gün taşınır dönerim, Bilinmez ![]() ![]() Boş kalacak yüreğim, Söz verdim sana, Ölene kadar ![]() ![]() ![]() Ben seni sana emanet ettim sonsuz sevdam Yüreğimin senli olan yanını alıp, ayak izlerimi bırakıp ardımda, yürüyorum sonu sana çıkan yollarımda |
![]() |
![]() |
|