![]() |
Bir Yağmur Yanaşıyor Gönlümün İskelesine.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Yağmur Yanaşıyor Gönlümün İskelesine..“ Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga, Tutmalıydım, tutamadım kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir canım var; feda etsem sevdamı bilemesin ![]() Bir acım var anlatsam, önünü göremezsin! Herkes unuttu gitti; bende unuttum her her şeyi ![]() ![]() Bari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yağmur yanaşıyor gönlümün iskelesine… Yağmur damlalarının sesi haykırışlar gibi yüreğimi acıtıyor bugünlerde ![]() ![]() Gözlerimin önünde yine hayalin ![]() ![]() Gözlerini, sözlerini, dev gülüşlerini ve boşver demelerini… Bakışlarını, hüznünü, neşeni ve bana ben katışlarını unutmadım… Unutamadım ![]() ![]() Gönlümdeki yağmura şimdi rüzgarda eşlik etmekte ![]() ![]() Yağmur yalnızlık kokusu getiriyor, rüzgar sensizlik esiyor… Saatime yüzünü kazıdım ![]() ![]() Yelkovanım sana beş var, akrebim seni yirmi geçiyor ![]() ![]() Çok uzun zamandır zamansız yaşıyorum ![]() ![]() Zamanlarım fırtınalı denizlerde, zamanlarım gökyüzünde derinlerde ![]() ![]() Deniz dalgaları hırçın bu saatlerimde ![]() ![]() Dalgalar dev kayalara vuruyor düşüncesizce ![]() ![]() Her kükreyen dalga sesinde senin binbir sesin aklımda ve kulaklarımda ![]() ![]() ![]() seni baştan başa sen yapan sesin veda edişe beşe kala… En son kalan bendeki sen… Gökyüzü renklerim fırtınalı bu saatlerde ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimde ve hafızamda sen ![]() ![]() Düşüncelerimin arasında kayboluşlara karışıyorum yine… Yüreğim yoğun, kafam karmakarışık… Sen ilk sevdiğimdin… ![]() ![]() ![]() Sen ilk kendimi verdiğimdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve işte o zaman bendeki seni rüya yapacağım, bir masal kahramanım olacaksın sevda “gel-gitler”’imde ![]() ![]() Özledim seni ![]() ![]() Özledim bendeki seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbirşey, hiçbir insan koparamadı beni bu şehirden… Ama bir gerçek var şimdi aramızda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir sorumum cevabı yok… Hiçbir duygu kayıbolmaz durduğu yerde,hiçbir savaşta kayıbolmaz tarih yapraklarından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefret sevginin ta kendisidir bazen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar… ![]() Karanlık, soğuk sokak aralarında o eski çocuk ![]() ![]() Bir şarkım var şimdi yalnız dudaklarımda; “birgün belki hayattan, geçmişteki günlerden, bir teselli… " UNUTULMAMAYA YEMİNİN VARDI SAYFALAR DOLU, ŞİİRLER BOYU… UNUTTUN MU SEVGİLİ? |
![]() |
![]() |
|