Ben Sen O |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Sen OBen ![]() ![]() Sen ![]() ![]() O ![]() ![]() Hepimizin kalbi aynı şey için atar durur İsimsiz tekil şahıslar bekleriz Bazen de beklemekle yetiniriz Gelmez beklenenler![]() İsimsiz kahramanları biz sadece özleriz Geride bıraktıkları nefeslerden habersiz uçarlar havada özgürce…Kimliği belirsiz kitaplar yazıldı uğrunda ![]() Şarkılar, türküler söylendi ardından ![]() ßazen de bakakalındı arkasından!Biz ![]() ![]() Siz ![]() ![]() Onlar ![]() ![]() Ne için atar dururlar?! ßak yokluğunla sevinen tekil şahıslar, yerini çoğul şahıslara bıraktı ağlamaklı gözlerle ![]() Özler şimdi hepsi, birer birer![]() Görürler halimi de, bir sen göremezsin işte!Sana “aşkım” demedim ben hiç ![]() Şimdi “aşkım” demeyi özledim![]() Sana sarılmadım bile ben hiç ![]() Şimdi kokunu özledim![]() Senin gözlerine daldım da ne oldu sanki? Aklımdan hiç gitmeyen gözlerini özledim ![]() Gece soğuk ![]() ![]() Gece ıssız ![]() ![]() Gece sensiz ![]() ![]() Lambalar bile seni hatırlatır bana ßaşımı kaldırdığımda havaya, bir hayalin karşımda Telefon çaldığında, “sen” diye heyecanlanmam da bi başka![]() Ayrı bir hava![]() Ayrı bir koku![]() Sensizlik ayrı bir tat![]() /gidince anladım/Yıldızlar gülümsüyor şimdi bana ![]() ![]() ßu gece ay seni anımsatır aşıklara ![]() ![]() ßiliyorum; senin de kalbin kaldı burada ![]() Kim bilir belki senin de aklına bir “ben” yatar şimdi![]() Çift sıfırlı zaman dilimi ![]() İki ileri bi geri gidiyorum Hayatımı örüp eline vereceğim zamanı bekliyorum Nerdesin? Yokluğunda kayboluyorum! Ne de yakışırdı üstüne yalnızlığım… Tam ölçülerine göre yaşadım ßak tam istediğin gibi her şey![]() Şimdi gidebilir miyim? Hayatımı verdim eline, şimdi yok olabilir miyim? /Karanlıkta beraberce ![]() ![]() Zaten olucak gibi değildi Üçüncü şahıslara bıraktım yerimi![]() ![]() Oysa birbirimize yeni alışmıştık daha ßelki daha farklı bir ayrılık olabilirdi ßelki de ayrılık olmayabilirdi /ßen olmasaydım ![]() Oysa ben olmasaydım aşk olmazdı ßen olmasaydım sen olmazdın ßiz olmasaydık inan sevdiğim hayat olmazdı Aşk olmazdı![]() Sevda olmazdı![]() Ama bir gerçek daha vardı Ayrılık olmasaydı, böyle özlem de olmazdı![]() Elveda” diyen ben ![]() Sahipsizce özleyen gene ben ![]() Gidince anlarmış ya insan değerini![]() “Sen” gidince anladım “hayat”ın değerini !Üzülmüyorum şimdi ![]() Ödedim hayatın bedelini!Virgüllerle başlayan hayatım soru işaretleriyle devam etmekte ![]() Ve bir gün konulacak o büyük noktayı beklemekte ! ![]() |
|
|
|