![]() |
Bu Şiiri Okuduktan Sonra Öleceğini Bilseydin Yine Okur Muydun? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Şiiri Okuduktan Sonra Öleceğini Bilseydin Yine Okur Muydun?Bu Şiiri Okuduktan Sonra Öleceğini Bilseydin Yine Okur muydun? Bu şiiri okuduktan sonra öleceğini bilseydin yine okur muydun? Evet okurdun ![]() Mutsuz olacağını bile bile de gitmiştin çünkü ![]() Ve ben bu şiirin sonunda öleceğimi bile bile sana bu satırları yazmaya yemin etmiştim ![]() Aşığım diyen insanlar tanıdım ![]() Seni çok seviyorum diyen insanlar ![]() Hatta seni kendimden bile daha çok seviyorum diyen insanlar ![]() Zavallılar ![]() Ben seni kendimden bile çok sevmedim ![]() Ben kendimi bile senin sayende sevebildim ![]() Sonra ihanetin kursağımda kaldı, sırtıma vurdun geçti! Öyle bir şüphe ki annemin öz olmadığını öğrenmişim gibi ![]() Öyle bir şüphe ki doğru bildiğim ne varsa yanlışmış gibi ![]() Öyle bir şüpheydi ki içimdeki kafamdaki tüm soru işaretlerimin ucuna astım düşüncelerimi ![]() Sonra hayallerimi ölü buldum ![]() Oysa daha geçen gün çocuğumuzla birlikte bahçede oynuyorlardı ![]() Kalemimin son kullanma tarihi geçiyor ![]() Evet zaman da geçiyor ![]() Soluğumda bitiyor ![]() Sana bir mektup gönderiyorum ![]() Üstümdeki kokun var ![]() Saçıma takılı kalan ellerin var ![]() Sırtıma saplanan bıçağın var ![]() Gözlerime bakakalan gözlerin var ![]() Dudaklarımda ki ıslaklığın var ![]() Hepsini sana gönderiyorum ![]() Ölürken yanında hiçbir şey götürmeme izin vermiyorlar ![]() -Bana dönüşü olmayan bir bilet verin ![]() -Nereye olsun hanım efendi? -Ana rahmine lütfen ![]() |
![]() |
![]() |
|