![]() |
Mansiyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MansiyonSana git demenin çok yolu vardı Zoru seçip ‘gitme’ dedim Ama sen yine gittin ![]() Ah hiçbir ateş pişiremiyor bu gece hamurumu Hiçbir rüzgar yetmiyor alevimi yükseltmeye ![]() Kaç kez ağlamam gerekiyorsa o kadar ağladım oysa Bitmeliydi artık, yetmeliydi ! Beynimin yollarında kaybolmuş bir tümör gibiydi dudakların ![]() Her öpüşünde bir adım daha yaklaşırdım ölüme Ya da tüm bedenimi sahiplenen bir AIDS virüsü oluverirdin iliklerimde ![]() Ah be adam, Yemin mi ettin beni öldürmeye !? Her gece biraz daha sarılıyordum tenine oysa Gözlerinin altında saklanıyordum ![]() Aklında kaç çıkmaz sapak var, avuçlarımdaki çizgiler kadar iyi biliyordum ![]() Kaç zaman geçti içinde böyle bilmem Ama kaç ihanete tanık tuttun beni sayabilirim istersen ![]() Sayabilirim öldüğünü kaç güvercinin, Her gece adına intihara kalkan gözlerimden ![]() Esasında ben sana ‘gitme’ dememiştim Aslında ben sana hiçbir şey de söylemedim ![]() Çünkü bilirsin, dünden sonraki günü yaşamak acıtırdı canımı hep Ve ben tek kelime bile edemezdim ![]() Ah ![]() ![]() Oysa öyle bir ‘sen’ vardı ki bende bedenime sinen Derimi kazıdımsa da çıkaramadım üzerimden |
![]() |
![]() |
|