![]() |
Kadın İle Adam Çarpışmamıştı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın İle Adam Çarpışmamıştı.Kadın ile adam çarpışmamıştı ![]() Ne kadın yere düşen kitaplarını toplamak için ne de adam kadına yardım etmek için yere eğilmemişti ![]() O an da göz göze gelip, elleri de birbirine değmemişti üstelik ![]() Kadın toka satan kız çocuğuna para uzatıyordu o esnada ![]() Adam ise küçük kızı izliyordu onlardan çok az uzaklıkta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçlarının arkada dağılışına ![]() Beline kadar uzanışına ![]() Baharın ilk çiçekleri, sonbaharın ilk rüzgarı, kışın ilk yağmuru vardı kadının saçlarında ![]() Adam o ilk çiçeğin kokusuna, İlk rüzgarın esişine, İlk yağmurun ıslaklığına kapılıp gitti kadının peşinden ![]() Günlerce izledi onu uzaktan ![]() Günler, haftalar, aylarca ![]() Her gün kapısına başka başka tokalar bıraktı ![]() Her gün uzaktan her bir tokanın kadına ne kadar çok yakıştığına baktı ![]() Kadın meraksız, sanki olması gereken bir olaymış gibi her gün kapısının önünden alıyordu tokaları ![]() Bir gün kadının karşısına çıktı adam ![]() Tüm hislerini anlattı kadına ![]() İçini anlattı, içine sığmayanları ![]() Sonra adam kadının saçlarıyla uyumaya başladı ![]() Onun saçlarını okşamaya, taramaya… Kadın o her saçına dokunuşunda ağlıyordu ![]() Mutsuzdu ![]() Adam ise huzursuz ![]() Onu mutlu edemiyordu ![]() Bir gün adam çekip gitti ![]() Sırf o mutlu olsun diye ![]() Sırf o üzülmesin diye ![]() Aylar sonra adam kadını çok özledi ve geri geldi ![]() Toka bıraktığı kapının önünde bir mektup buldu ![]() Aylar öncesine ait bir mektup ![]() Üstünde sana en değerli şeyimi bırakıyorum yazıyordu ![]() Adam zarfı açtı ![]() Küçük bir not kağıdı ve kadının küçük kızdan aldığı o toka ![]() Adam ilk tokayı eline aldı daha sonra notu açtı ![]() ''Ömrümün son zamanlarını sayende en mutlu şekilde geçirdim ![]() Sana en değerli şeyimi bıraktım ![]() Tokamı ![]() Çünkü benim bir daha saçlarım olmayacak ![]() Sen dokundukça dökülen saçlarım vardı benim ![]() Beni o halimle hatırlama diye gitmeni istedim ![]() Seni çok sevdim ![]() Sen her o tokaya dokunuşunda ben seni izliyor olacağım ![]() Sen her saçıma dokunuşunda mutsuzluktan değil bir daha dokunacağın saçlarım olamayacağı için ağladım…'' |
![]() |
![]() |
|