Kıyamam Sana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıyamam SanaGecenin karanlığında bana güneşi yaşatandın sen ![]() ![]() Gözlerimde tek bir damlayı görmemek için herşeyi yapandın![]() ![]() "Ağlarsan sana hakkımı helal etmem " demiştin ya bakma şuan gözlerimdeki yaşlara TOZ KAÇTI YALANINA SIĞINIYORUM YOK CANIM AĞLAMIYORUM ![]() ![]() Gittim ya Sanma ki sevgim bittide bitti herşey ![]() ![]() Gitmem Gerekiyordu gittim ![]() Nedenini sorma / sormayın ![]() ![]() Aslında bende bilmiyorum ![]() ![]() unuttum dedim ya soranlara seni , unutmadımya işte !!! Neyse Kabullenmiştim sensiz günleri Resimlerini sakladım ,sakladım da !! Anılarımızı sensizliğin acısın da yüreğimde oluşan ateşte yaktım ![]() ![]() Sonra şişelere sarıldım Unutmamda yardımcı olcaklardı dost sandım Acımı hafifleticeklerdi güya olmadı hiçbir şey , hiçbir kimse yüreğimdeki yarama kabuk bağlatamadı Şimdi ellerimde küçük beyaz tabletler ne kadar çok uyursam o kadar az hatırlıyorum ![]() Varlığında yazdı,bahardı ![]() ![]() Yüreğimde kelebekler kuşlar kanatlanırdı Bütün güzellikler benimleydi Gökkuşağımdın,maviydin,yeşildin,pembeydin Sen Bende Herşeydin ![]() BİTTİ ![]() Geriye dönüp baktım ![]() Mevsim sonbahar,mevsim kış ![]() Renklerim kayıp mavilerim gitmiş yerini siyahlar,griler ele geçirmiş ![]() Her soğuk yüreğim gibi Baharlar nerde GERİ GELİCEK Mİ? ![]() Uçurumun kenarındayım / kenarındasın Hep orda kal kimse sana dokunamasın gerekirse BEN bile ![]() ![]() Kimseler seni soldurmasın ![]() Sahte gülümsemeler takınıyorum Gözümün ucunda biriken gözyaşlarını engellemeye çalışıyorum gücüm kalmadı her geçen günde tükeniyorum ![]() Kendi içimde kayboluyorum ![]() Zaman anlamını yitirdi ![]() Sadece nefes alarak günleri öldürüyorum ![]() Sessiz çığlıklar büyütüyorum yüreğimde, kelimelerim tükendi, Oysa ki ben sende sevmeyi sevmiştim, sende aşkı sende sevmeyi,, Herşeyi be herşeyi ![]() Baktıkça yüreğimi aydınlatan bazen mavi bir bulut , bazen deniz ama her zaman yüreğimde umuttun ![]() Şimdi sen yoksun biz yokuz , hayaller yıkık, ben bitik,ruhum ölü,ben hasta Kalbim Sensizliğin Yasında ![]() ![]() ! Sensizlik denizinde her gün her gece boğuluyorum ![]() Hani elini uzatsan tutarsın belki biliyorum ![]() ![]() MUTLULUĞUNU BOZAMAM Sana ben kıyamam Bana çıkan bütün yolları kapattım, Aşk vazgeçmektir bazen vazgeçemem dediğinden ![]() ![]() Mutlu oldugunu bilmem yeter bana ![]() Cömert OLMAYAN BİR AŞK VASİYETİNİ HER ZAMAN HAZIR TUTAR !!!!!!! |
|
|
|