Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adını, içimde, koyamıyorum

İçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum

Ne zaman aşka küssem Size de olur mu hiç bilmiyorum ama bazen ben dünyadan kısa bir süre kaybolmak isterim Evimin içine kapanıp Depresyon derler ama aslında yaşadığım depresyon değildir Bir nevi tatile çıkarım Üstümdeki baskılardan Biraz incelediğimde

İşte o anlardaİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum içimdeki ses bağırıyor: “Hayır! Aşk yerinde duruyor Kendi hatalarını aşka yükleme! Seçimlerinin sonuçlarınıİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum geçtiğin yollarıİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum sonunu bildiğin haldeİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum kendini kandırarak girdiğin ilişkilerin suçlusu aşk değildir” Donup kalıyorum çünkü haklı! Ancak işin ürpertici yanıİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum bu ses kime ait?

Delirdiğimi olgunlukla kabul edipİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum iletişime geçmek istiyorum Soru soruyorumİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum cevap vermiyor Öyle havalıİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum kendinden emin ve burnu büyük kiİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum sadece canı istediğinde konuşuyor Yoksa ülkenin en iyi medyumu olma yolunda adım atacağım ama onun söyledikleri kimin işine yararİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum bilemiyorum

Sonuç olarakİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum içimde biri var Aşka küsmeme izin vermeyenİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum en hüzünlü zamanımda beni ayağa kaldıranİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum sevgiye ve erdeme kuvvetle sarılmışİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum sevdalara gülümseyerek bakanİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum biraz huysuz ama bana iyi gelenİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum içimde yaşayan biri var Neye inanıyorsanızİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum doğru odur Ben aşkın içimde saklandığınıİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum kalbimde yaşadığına inanıyorum İhtiyacınız varsaİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum gönül kapınızı açık tutunİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum arada benden çıkıp size gelir belkiİçimde Biri Var! Adını Koyamıyorum kim bilir?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com