![]() |
Artık Süslü Cümleler Kuramıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Süslü Cümleler KuramıyorumArtıık Süslü Cümleler Kuramıyorum ![]() ![]() ![]() Belki Sacmalıyorum ![]() " Özlüyorum lar Olmayacak " ![]() Artık Ayrılığı Kabullenmeye Çalısıyorum Belki de ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım Nasıl Yanıyor Bir Bilsen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifi İmkansız Bi Aşk Bu Biliyorum ![]() Ama Artık Etrafıma " Sahte Gülüşler " Dağıtmaktan Yoruldum ![]() ![]() Gülümseyişimin Sebebi Yok Artık ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Alısamıyorum ![]() ![]() ![]() Kalbim'e Söz Geciremiyorum ![]() ![]() Ah Ah Ümidim ![]() ![]() Canım Nasıl Yanıyor Kalbim Nasıl Ağlıyor Bir Bilsen ![]() ![]() Ben Seninle Hayata Tekrar Baslamıstım ![]() ![]() Elini Uzattığım da " Sonsuzluk Seninle Baslamıstı " ![]() Ayrılığı Kabullenemiyorum ![]() Ne Desem ![]() ![]() Sen Yine Kendi Bildiğini Okuyacaksın ![]() Yine " Gelme " " Olmaz " " Bekleme " Diceksin ![]() Alısmam Gerekiyor Oyle Değil mi ![]() ![]() Unutmam Gerekiyor Değil mi ? Bana Birşey Söyle Nasıl Unuturum Seni ? Nasıl Vazgecerim ![]() Sen Unuttun mu ? Anılarımızı ? Kavgalarımızı ? Yasadıklarımızı ? Unutma Sakınnn ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman'da Artık Fayda Etmiyor Bana ![]() ![]() ![]() " Hani Sen Bana Kızardım ya Tatlı Tatlı Bakardın Gözümden Hiç Gitmiyorr ![]() ![]() Bugün Eski Mesajlarımızı Okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani Sana Yazdığım Mektupla |
![]() |
![]() |
|